ARRÒS THAI NOMEN

Arròs thai Nomen, el perfum a gessamí de Tailàndia
L’arròs thai Nomen és un arròs de gra fi i delicat. Està considerat com un dels arrossos més exquisits i aromàtics. Complementa perfectament qualsevol plat com a guarnició i és ideal per a preparar amanides, saltats i plats orientals.

Si t’agraden els sabors originals i exòtics, tasta el nostre exquisit arròs thai amb espècies o amb curri, donarà un toc floral i aromàtic als teus plats o guarnicions.

tiempo recomendado

El temps de cocció recomanat és de 9 minuts.

format recomendado

500 g | 1 kg.

SUGGERIMENTS NOMEN

Curri groc thai amb albergínia i pollastre

Curri groc thai amb albergínia i pollastre

1. Bullim l’arròs en aigua amb sal durant 9 minuts. Colem i [...]

Aletes de pollastre asiàtiques amb arròs thai

Aletes de pollastre asiàtiques amb arròs thai

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=GIMhj6VcxkY[/embed] 1. Posem aigua [...]

Bowl d'arròs t'hai amb peix arrebossat, llima i coriandre

Bowl d'arròs t'hai amb peix arrebossat, llima i coriandre

1. Posem aigua amb sal a bullir i coem l’arròs durant 9 minuts. El colem [...]

Bowl d’arròs t’hai amb peix arrebossat, llima i coriandre
Comparteix-ho!

La varietat arròs thai

L'arròs thai Nomen és un arròs de primera ric en proteïnes, minerals i vitamines. També anomenat arròs gessamí, és una varietat d'arròs índica d'origen tailandès, de sabor suau i notes florals, amb una aroma i un sabor característics. De gra llarg i fi, és un arròs pur 100%.

Consells de preparació

Posa una mesura d'arròs thai, prèviament esbandit, en 5 mesures d'aigua bullint. Afegeix-hi dues cullerades d'oli o mantega i sal. Remena-ho, tapa-ho i deixa-ho coure a foc lent durant 9 minuts. Escorre l'excés de líquids i remena-ho abans de servir-ho perquè l'arròs quedi solt. Un complement perfecte per a saltats, curri i amanides.

Vegeu-ne més