ARRÒS THAI NOMEN

Arròs thai Nomen, el perfum a gessamí de Tailàndia
L’arròs thai Nomen és un arròs de gra fi i delicat. Està considerat com un dels arrossos més exquisits i aromàtics. Complementa perfectament qualsevol plat com a guarnició i és ideal per a preparar amanides, saltats i plats orientals.

Si t’agraden els sabors originals i exòtics, tasta el nostre exquisit arròs thai amb espècies o amb curri, donarà un toc floral i aromàtic als teus plats o guarnicions.

This uses the Divi tabs module, so you can style it however you want using Divi's built in design controls!Pretty nifty eh?
And of course you can add images or whatever you want here too.Tabs are nothing new, but tabs that display inside your mega menu are pretty awesome 🙂
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here
tiempo recomendado

9 minuts.

format recomendado

500 g | 1 kg.

ARRÒS THAI NOMEN

La varietat arròs thai

L'arròs thai Nomen és un arròs de primera ric en proteïnes, minerals i vitamines. També anomenat arròs gessamí, és una varietat d'arròs índica d'origen tailandès, de sabor suau i notes florals, amb una aroma i un sabor característics. De gra llarg i fi, és un arròs pur 100%.

Consells de preparació

Posa una mesura d'arròs thai, prèviament esbandit, en 5 mesures d'aigua bullint. Afegeix-hi dues cullerades d'oli o mantega i sal. Remena-ho, tapa-ho i deixa-ho coure a foc lent durant 9 minuts. Escorre l'excés de líquids i remena-ho abans de servir-ho perquè l'arròs quedi solt. Un complement perfecte per a saltats, curri i amanides.