Amanida d’arròs amb préssec, parmesà i cogombre

Categoria: Amanida, Ideals per a tupper
25 minuts
Primer plat
Per a 4 persones
Dificultat baixa

Ingredients

200 g de Les Teves Receptes Vegetals
1 cogombre
2 préssecs de vinya
1 cunya de parmesà
6 cullerades soperes d’oli d’oliva
2 cullerades soperes de vinagre de poma
Sal
Pebre negre
Fulles d’enciam grans al gust
Pebre vermell dolç

El·laboració

1. Posem aigua a bullir amb sal i quan bulli cuinem l’arròs durant 20 minuts. Colem, refredem i reservem.

2. Pelem el cogombre, li traiem les llavors centrals i el tallem a daus molt petits.

3. Pelem els préssecs i els tallem a daus petits.

4. Amb l’ajuda d’un pelador fem tires de parmesà.

5. Preparem la vinagreta barrejant l’oli amb el vinagre i una mica de sal i pebre negre al gust.

6. En un bol barregem l’arròs juntament amb el cogombre, el préssec i la vinagreta. Barregem bé.

7. Disposem una fulla gran d’enciam a la base del plat i posem una ració de l’amanida d’arròs a sobre.

8. Decorem amb una mica de pebre vermell dolç per sobre i servim.

This uses the Divi tabs module, so you can style it however you want using Divi's built in design controls!Pretty nifty eh?
And of course you can add images or whatever you want here too.Tabs are nothing new, but tabs that display inside your mega menu are pretty awesome 🙂
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here