LES TEVES RECEPTES VEGETALS

L’arròs especial per a amanides i per a les teves receptes vegetals
Per als amants de les receptes vegetals, Nomen presenta la seva gran selecció d’arròs per a amanides. Una mescla d’arrossos de primera per a preparar delicioses i sanes amanides, a més de guarnicions o plats d’arròs solt.

Amb un 76% d’arròs vaporitzat, un 7% d’arròs salvatge i un 17% d’arròs integral vermell, aquesta saludable combinació d’arrossos de baix contingut calòric però d’alt poder nutritiu es converteix en un aliment interessant en la dieta, ja que és summament ric en hidrats de carboni, proteïnes i fibra.

És un tipus d’arròs integral. El podem diferenciar d’altres tipus d’arrossos perquè els seus grans són de color fosc i llargs, de textura lleugera i esponjosa. Aquesta exòtica combinació d’arròs per a amanides sempre queda solta i al punt.

Dona un toc original a les teves receptes vegetals amb aquesta cromàtica selecció d’arrossos!

This uses the Divi tabs module, so you can style it however you want using Divi's built in design controls!Pretty nifty eh?
And of course you can add images or whatever you want here too.Tabs are nothing new, but tabs that display inside your mega menu are pretty awesome 🙂
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here
tiempo recomendado

20 minuts.

format recomendado

500 g. Envasat en plàstic 100% reciclable per minimitzar a la màxima expressió l'impacte ecològic i conservar les propietats del producte.

Suggeriments Nomen

Amanida d'arròs amb préssec, parmesà i cogombre

Amanida d'arròs amb préssec, parmesà i cogombre

1. Posem aigua a bullir amb sal i quan bulli cuinem ...

Arròs amb verdures d'arrel al forn amb mel

Arròs amb verdures d'arrel al forn amb mel

Tallem les cebes a quarts i la resta de les verdures ...

LES TEVES RECEPTES VEGETALS