LES TEVES RECEPTES DE CULLERA

Les teves receptes de cullera. Arròs especial caldosos.
Són arrossos que una vegada cuits conserven part del brou.

Per a triomfar amb un arròs caldós, el brou ha d’adquirir cos i el gra, consistència. Nomen ha seleccionat la varietat marisma de gra generós i més adequada per a aconseguir un plat saborós, diferenciador, de gust excepcional al paladar per la grandària del gra.

Els arrossos caldosos es caracteritzen per tenir una base liquida que fa que el plat conservi tots els sabors de la cocció. Però per a triomfar amb un arròs caldós, el brou ha d’adquirir cos i el gra, consistència.

Les qualitats culinàries de la varietat marisma es demostren en la seva gran capacitat d’absorció i la poca pèrdua de midó durant la cocció, que la fan ideal per a elaborar qualsevol arròs caldós: amb llamàntol, amb pollastre, amb conill, amb gambes, amb espinacs, amb xampinyons… Amb aquest arròs gran selecció les teves receptes de cullera quedaran millor que mai!

This uses the Divi tabs module, so you can style it however you want using Divi's built in design controls!Pretty nifty eh?
And of course you can add images or whatever you want here too.Tabs are nothing new, but tabs that display inside your mega menu are pretty awesome 🙂
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here
tiempo recomendado

16 minuts.

format recomendado

500 g. Envasat en plàstic 100% reciclable per minimitzar a la màxima expressió l'impacte ecològic i conservar les propietats del producte.

Suggeriments Nomen

Arròs caldós amb carbassa i rovellons

Arròs caldós amb carbassa i rovellons

1. Tallem les cebes a mitges llunes i en una cassola ...

Arròs caldós amb gambes

Arròs caldós amb gambes

1. Salpebrem les gambes i els escamarlans. 2. En una ...

LES TEVES RECEPTES DE CULLERA