Cous cous amb magrana i ametlles

Categoria: Amanida, Ideals per a tupper, Vídeo receptes
Cous cous amb magrana i ametlles
20 minuts
Primer plat
Per a 4 persones
Dificultat baixa

INGREDIENTS

200 g de Cous Cous Nomen
200 ml d'aigua
1 magrana
20 g d’ametlla crua a làmines
200 g de formatge de cabra
2 cullerades soperes de mel
Sal
Pebre negre
Oli d’oliva
Vinagre de Mòdena

EL·LABORACIÓ


N_2017.01_video_receta_couscous_granada_micWEB

1. En un bol barregem el cous cous amb un rajolí d’oli d’oliva i una mica de sal.

2. Afegim l’aigua, barregem bé i deixem reposar durant 15 minuts.

3. Desgranem la magrana.

4. En una paella torrem lleugerament les làmines d’ametlla.

5. Tallem el formatge de cabra a rodanxes i les disposem sobre una safata de forn
coberta amb paper de forn.

6. Disposem una mica de mel sobre cada rodanxa de cabra i coem al forn a 180ºC
durant 5-6 minuts.

7. En un bol barregem el cous cous amb les ametlles i la magrana.

8. Preparem una vinagreta barrejant 6 cullerades soperes d’oli d’oliva i 3 de
vinagre de Mòdena. Barregem bé.

9. En un plat disposem una base de la barreja de cous cous, el formatge de cabra al
centre i amanim amb la vinagreta.

Comparteix-ho!