1. En un bol barregem el cous cous amb un rajolí d’oli d’oliva i una mica de sal.
2. Afegim l’aigua, barregem bé i deixem reposar durant 15 minuts.
3. Desgranem la magrana.
4. En una paella torrem lleugerament les làmines d’ametlla.
5. Tallem el formatge de cabra a rodanxes i les disposem sobre una safata de forn
coberta amb paper de forn.
6. Disposem una mica de mel sobre cada rodanxa de cabra i coem al forn a 180ºC
durant 5-6 minuts.
7. En un bol barregem el cous cous amb les ametlles i la magrana.
8. Preparem una vinagreta barrejant 6 cullerades soperes d’oli d’oliva i 3 de
vinagre de Mòdena. Barregem bé.
9. En un plat disposem una base de la barreja de cous cous, el formatge de cabra al
centre i amanim amb la vinagreta.
Descubre toda nuestra gama de productos