Rentem l’arròs sota l’aigua de l’aixeta en un colador i ho coem en un cassó amb igual quantitat d’aigua, a foc mínim i cobert amb una tapa ben ajustada durant 9 ‘. Apaguem el foc i deixem reposar 10 ‘més.
En un bol barregem l’arròs, les mongetes, la ceba tendra picada, sal i pebre, pressionant i pastant amb la mà fins que tots els ingredients estiguin ben fusionats i formin una pasta amb la qual farem les mandonguilles. Les podem daurar per totes les cares en una paella antiadherent o fer-les al forn si ho preferim. Les reservarem.
Tallem l’albergínia, el carbassó i el pebrot a daus i ho saltegem tot junt amb el gingebre i l’all en una cassola fins que comenci a agafar color. Afegim la pasta de curri verd i la llet de coco. Coem uns 5’ sacsejant de tant en tant com si féssim un pil pil.
Afegim les mandonguilles amb compte de no aixafar i servim calent amb el coriandre fresc per sobre.
Descubre toda nuestra gama de productos