Curri verd de mandonguilles veganes d’arròs

Categoria: Paella, Ideales para tupper
Curri verd de mandonguilles veganes d’arròs
40 minuts
Primer plat
Per a 4 persones
Dificultat baixa

INGREDIENTS

200 g. arròs thai NOMEN
400 g. mongetes cuites i escorregudes
1 ceba tendra picada
2 cullerades de gingebre fresc picat
2 grans d'all picats
1 albergínia
1 carbassó
1 pebrot verd
2 cullerades soperes de pasta de curri verd tailandès
1 llauna de llet de coco per cuinar
1/2 manat de coriandre fresc picat
Sal i pebre acabat de moldre

EL·LABORACIÓ

Preparació de les mandonguilles veganes d’arròs

Rentem l’arròs sota l’aigua de l’aixeta en un colador i ho coem en un cassó amb igual quantitat d’aigua, a foc mínim i cobert amb una tapa ben ajustada durant 9 ‘. Apaguem el foc i deixem reposar 10 ‘més.

En un bol barregem l’arròs, les mongetes, la ceba tendra picada, sal i pebre, pressionant i pastant amb la mà fins que tots els ingredients estiguin ben fusionats i formin una pasta amb la qual farem les mandonguilles. Les podem daurar per totes les cares en una paella antiadherent o fer-les al forn si ho preferim. Les reservarem.

Tallem l’albergínia, el carbassó i el pebrot a daus i ho saltegem tot junt amb el gingebre i l’all en una cassola fins que comenci a agafar color. Afegim la pasta de curri verd i la llet de coco. Coem uns 5’ sacsejant de tant en tant com si féssim un pil pil.

Afegim les mandonguilles amb compte de no aixafar i servim calent amb el coriandre fresc per sobre.

Comparteix-ho!