Curri verd de mandonguilles veganes d’arròs

Categoria: Paella, Ideales para tupper
40 minuts
Primer plat
Per a 4 persones
Dificultat baixa

Ingredients

200 g. arròs thai NOMEN
400 g. mongetes cuites i escorregudes
1 ceba tendra picada
2 cullerades de gingebre fresc picat
2 grans d'all picats
1 albergínia
1 carbassó
1 pebrot verd
2 cullerades soperes de pasta de curri verd tailandès
1 llauna de llet de coco per cuinar
1/2 manat de coriandre fresc picat
Sal i pebre acabat de moldre

El·laboració

Preparació de les mandonguilles veganes d’arròs

Rentem l’arròs sota l’aigua de l’aixeta en un colador i ho coem en un cassó amb igual quantitat d’aigua, a foc mínim i cobert amb una tapa ben ajustada durant 9 ‘. Apaguem el foc i deixem reposar 10 ‘més.

En un bol barregem l’arròs, les mongetes, la ceba tendra picada, sal i pebre, pressionant i pastant amb la mà fins que tots els ingredients estiguin ben fusionats i formin una pasta amb la qual farem les mandonguilles. Les podem daurar per totes les cares en una paella antiadherent o fer-les al forn si ho preferim. Les reservarem.

Tallem l’albergínia, el carbassó i el pebrot a daus i ho saltegem tot junt amb el gingebre i l’all en una cassola fins que comenci a agafar color. Afegim la pasta de curri verd i la llet de coco. Coem uns 5’ sacsejant de tant en tant com si féssim un pil pil.

Afegim les mandonguilles amb compte de no aixafar i servim calent amb el coriandre fresc per sobre.

This uses the Divi tabs module, so you can style it however you want using Divi's built in design controls!Pretty nifty eh?
And of course you can add images or whatever you want here too.Tabs are nothing new, but tabs that display inside your mega menu are pretty awesome 🙂
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here