Amanida tèbia marroquí amb cigrons

Categoria: Ideals per a tupper, Ideales para tupper
Amanida tèbia marroquí amb cigrons
25 minuts
Primer plat
Per a 4 persones
Dificultat baixa

INGREDIENTS

200 g. de Les teves receptes per acompanyar amb quinoa NOMEN
200 g. de cigrons cuits escorreguts
2 cebes tendres en juliana
150 g. de dàtils sense os a dauets
50 g. de festucs sense closca picats
50 g. d’ametlles filetejades torrades
1 cullerada de llimona en conserva picada (o unes rodanxes de llimona bullides 4 'en aigua salada)
100 g. d’olives negres d'Aragó sense os
1 grapat de fulles de menta
1 grapat de fulles de coriandre
Per al guarniment
100 ml. de suc de taronja
100 ml. de suc de llimona
4 cullerades d’oli d’oliva verge extra
1/2 culleradeta de comí mòlt

EL·LABORACIÓ

Amanida tèbia marroquí amb cigrons, recepta vega per 4 persones. Es prepara amb les teves receptes per acompanyar amb quinoa NOMEN

Recepta Vegana

  1. Coure l’arròs amb quinoa en aigua salada durant 16 minuts i escórrer.
  2. En un bol barrejar l’arròs encara calent amb els cigrons, les cebes tendres, els dàtils, festucs, ametlles, llimona en conserva, olives i la meitat de les fulles.
  3. Ajuntar tots els ingredients del guarniment en un pot de vidre amb tapa de rosca, batre i abocar sobre l’amanida.
  4. Acabar amb la resta de les fulles de menta i coriandre.
Comparteix-ho!