Amanida tèbia marroquí amb cigrons

Categoria: Ideals per a tupper, Ideales para tupper
25 minuts
Primer plat
Per a 4 persones
Dificultat baixa

Ingredients

200 g. de Les teves receptes per acompanyar amb quinoa NOMEN
200 g. de cigrons cuits escorreguts
2 cebes tendres en juliana
150 g. de dàtils sense os a dauets
50 g. de festucs sense closca picats
50 g. d’ametlles filetejades torrades
1 cullerada de llimona en conserva picada (o unes rodanxes de llimona bullides 4 'en aigua salada)
100 g. d’olives negres d'Aragó sense os
1 grapat de fulles de menta
1 grapat de fulles de coriandre
Per al guarniment
100 ml. de suc de taronja
100 ml. de suc de llimona
4 cullerades d’oli d’oliva verge extra
1/2 culleradeta de comí mòlt

El·laboració

Amanida tèbia marroquí amb cigrons, recepta vega per 4 persones. Es prepara amb les teves receptes per acompanyar amb quinoa NOMEN

Recepta Vegana

  1. Coure l’arròs amb quinoa en aigua salada durant 16 minuts i escórrer.
  2. En un bol barrejar l’arròs encara calent amb els cigrons, les cebes tendres, els dàtils, festucs, ametlles, llimona en conserva, olives i la meitat de les fulles.
  3. Ajuntar tots els ingredients del guarniment en un pot de vidre amb tapa de rosca, batre i abocar sobre l’amanida.
  4. Acabar amb la resta de les fulles de menta i coriandre.
This uses the Divi tabs module, so you can style it however you want using Divi's built in design controls!Pretty nifty eh?
And of course you can add images or whatever you want here too.Tabs are nothing new, but tabs that display inside your mega menu are pretty awesome 🙂
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here