Arròs amb verdures d’arrel al forn amb mel

Categoria: Ideals per a tupper, Ideales para tupper
Arròs amb verdures d’arrel al forn amb mel
45 minuts
Primer plat
Per a 4 persones
Dificultat baixa

INGREDIENTS

2 pastanagues
2 xirivies
2 remolatxes
2 cebes morades
1 api petit
8 patatetes petites
1 cap d’alls
4 branquetes de romaní fresc
Oli d’oliva verge extra
sal y pebre acabat de moldre
2 cullerades soperes de mel

EL·LABORACIÓ

Receta arroz con verduras al horno ingredientes

Tallem les cebes a quarts i la resta de les verdures d’arrel en trossos d’una mida similar. Deixem les patates senceres i amb pell i el cap d’alls solament partits per la meitat.

Ho col·loquem tot en una safata de forn i amanim amb oli d’oliva, les branques de romaní, sal i pebre. Introduïm al forn a 180 º C durant 35 minuts.

Mentrestant, coem l’arròs en aigua salada durant 20 minuts i escorrem.

Afegim la mel a les verdures d’arrel que estan al forn i deixem coure 5 minuts més. Servim juntament amb la guarnició d’arròs.

receta de arroz con verduras al horno, paso 3

Comparteix-ho!