Arròs amb verdures d’arrel al forn amb mel

Categoria: Ideals per a tupper, Ideales para tupper
45 minuts
Primer plat
Per a 4 persones
Dificultat baixa

Ingredients

2 pastanagues
2 xirivies
2 remolatxes
2 cebes morades
1 api petit
8 patatetes petites
1 cap d’alls
4 branquetes de romaní fresc
Oli d’oliva verge extra
sal y pebre acabat de moldre
2 cullerades soperes de mel

El·laboració

Receta arroz con verduras al horno ingredientes

Tallem les cebes a quarts i la resta de les verdures d’arrel en trossos d’una mida similar. Deixem les patates senceres i amb pell i el cap d’alls solament partits per la meitat.

Ho col·loquem tot en una safata de forn i amanim amb oli d’oliva, les branques de romaní, sal i pebre. Introduïm al forn a 180 º C durant 35 minuts.

Mentrestant, coem l’arròs en aigua salada durant 20 minuts i escorrem.

Afegim la mel a les verdures d’arrel que estan al forn i deixem coure 5 minuts més. Servim juntament amb la guarnició d’arròs.

receta de arroz con verduras al horno, paso 3

This uses the Divi tabs module, so you can style it however you want using Divi's built in design controls!Pretty nifty eh?
And of course you can add images or whatever you want here too.Tabs are nothing new, but tabs that display inside your mega menu are pretty awesome 🙂
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here