Cous cous amb magrana i taronja

Categoria: Ideals per a tupper
Cous cous amb magrana i taronja
Dificultat

INGREDIENTS

250 g. cous cous Nomen
1/4 l. aigua bullent
1 magrana
1 cogombre
1 grapat de fulles de menta
1 grapat de fulles de julivert
oli d’oliva verge extra
Flor de sal Nomen
1 taronja
40 g. d’avellanes torrades
2 cullerades de llavors de sèsam torrades

EL·LABORACIÓ

cous cous

1. Posem el cous cous en un recipient resistent a la calor i hi afegim l’aigua bullent. Cobrim amb una tapa i ho deixem reposar uns minuts fins que absorbeixi el líquid. Separem els grans amb una forquilla i ho deixem refredar.

2. Mentrestant desgranem la magrana, tallem el cogombre a dauets, piquem les fulles de menta i julivert (podem guardar els brots i les fulles petites per decorar), trenquem les avellanes a trossos, ratllem la pell de la taronja i en fem suc. Reservem la meitat de les avellanes.

cous cous

3. Quan el cous cous sigui fred hi afegim tots els ingredients, barregem bé i ho posem a punt de sal.

4. Repartim en bols individuals i acabem amb les avellanes cruixents i les fulletes de les herbes.

cous cous

Comparteix-ho!