Quisotto cremós de bolets

Categoria: Ideals per a tupper
Quisotto cremós de bolets
35 minuts
Segon plat
Per 4 persones
Dificultat baixa

INGREDIENTS

300 g. quinoa Nomen
250 g. xampinyons o bolets de temporada
2 cebes mitjanes
300 g. coliflor
oli d’oliva verge extra
pebre negre i nou moscada
flor de sal Nomen
4 cullerades soperes de llavors barrejades (sèsam, pipes de girasol i carabassa, cànem…)

EL·LABORACIÓ

  1. Fem coure la quinoa en aigua seguint les instruccions del paquet, escorrem i reservem.
  2. Fem coure la coliflor en aigua fins que sigui ben tova i la triturem amb una mica del líquid de cocció, un bon raig d’oli d’oliva, flor de sal, pebre i nou moscada fins a obtenir un puré cremós i saborós.
  3. Piquem la ceba, la daurem en una cassola amb oli d’oliva, hi afegim els bolets nets i tallats i els fem coure fins que hagin absorbit tot el líquid que deixen anar.
  4. Afegim als bolets la quinoa i el puré de coliflor, ho rectifiquem de sal i servim el quisotto ben calent amb les llavors barrejades per sobre.
Comparteix-ho!