4 cullerades soperes de llavors barrejades (sèsam, pipes de girasol i carabassa, cànem…)
EL·LABORACIÓ
Fem coure la quinoa en aigua seguint les instruccions del paquet, escorrem i reservem.
Fem coure la coliflor en aigua fins que sigui ben tova i la triturem amb una mica del líquid de cocció, un bon raig d’oli d’oliva, flor de sal, pebre i nou moscada fins a obtenir un puré cremós i saborós.
Piquem la ceba, la daurem en una cassola amb oli d’oliva, hi afegim els bolets nets i tallats i els fem coure fins que hagin absorbit tot el líquid que deixen anar.
Afegim als bolets la quinoa i el puré de coliflor, ho rectifiquem de sal i servim el quisotto ben calent amb les llavors barrejades per sobre.
Aquesta web utilitza la cookie _ga propietat de Google Analytics, persistent durant 2 anys, per habilitar la funció de control de visites úniques amb la finalitat de facilitar la seva navegació pel lloc web.
Si segueix navegant considerem que està d'acord amb el seu ús. Podrà revocar el consentiment i obtenir més informació consultant la nostra Política de CookiesAcceptar