Cassoletes de peix
Posem el peix en un cassó, cobrim amb la llet i afegir-hi la ceba tallada a quarts amb els claus clavats i les fulles de llorer. Portem la llet just al punt d’ebullició i ho deixem a foc mínim...
Posem el peix en un cassó, cobrim amb la llet i afegir-hi la ceba tallada a quarts amb els claus clavats i les fulles de llorer. Portem la llet just al punt d’ebullició i ho deixem a foc mínim...
1. Tallem les albergínies a daus molt petits. 2. En una paella posem un rajolí d’oli d’oliva i coem les albergínies durant 10 minuts. Salem lleugerament. 3. Afegim els tomàquets ratllats i coem...
1. Netegem la quinoa amb aigua. 2. Coem la quinoa amb 300 ml d’aigua a foc suau i tapat fins que s’evapori tota l’aigua. Deixem refredar la quinoa. 3. Pelem els tomàquets i els tallem a daus petits....
1. Coem els vasets d’arròs 1 minut al microones. Deixem refredar l’arròs. 2. Pelem els tomàquets i el cogombre i els tallem a daus petits. Reservem. 3. Piquem l’alfàbrega i reservem. 4. En un bol...
1. Tallem la tonyina a daus. 2. Macerem els daus de tonyina amb l’all i el gingebre picat, la soja, l’oli i la llima. Deixem macerar a la nevera durant 30 minuts. 3. Amb l’ajuda d’un pelador o un...
1. Preescalfem el forn a 180 ºC. 2. Posem aigua amb sal a bullir i coem l’arròs durant 15 minuts. El colem i reservem. 3. Tallem les verdures a tires primes. 4. Barregem les verdures amb un rajolí...
Descubre toda nuestra gama de productos