Arròs basmati amb tonyina macerat i saltat de verdures

Categoria: Ideals per a tupper
Arròs basmati amb tonyina macerat i saltat de verdures
15 minuts (+30 minuts de maceració)
Primer plat
Per a 4 persones
Dificultat baixa

INGREDIENTS

4 Vasets d’Arròs Basmati Nomen
200 g de tonyina fresca
2 dents d’all
1 tros de gingebre
4 cullerades soperes de salsa de soja
3 cullerades soperes d’oli d’oliva
2 cullerades soperes de suc de llima
1 pastanaga
1 carbassó
1 llima
1 cullerada de postres de pebre vermell dolç
Oli d'oliva

EL·LABORACIÓ


1. Tallem la tonyina a daus.

2. Macerem els daus de tonyina amb l’all i el gingebre picat, la soja, l’oli i la llima. Deixem macerar a la nevera durant 30 minuts.

3. Amb l’ajuda d’un pelador o un aparell especial fem tires amb el carbassó i la pastanaga.

4. Saltem les tires de verdures en un wok amb una mica d’oli d’oliva. Reservem.

5. Saltem els daus de tonyina i reservem.

6. Coem els vasets d’arròs 1 minut al microones.

7. Emplatem disposant una base d’arròs, els daus de tonyina a sobre i acabem amb les tires de verdures per sobre.

8. Decorem amb una mica de ratlladura de llima per sobre i un toc de pebre vermell dolç i servim.

Comparteix-ho!