Ideals per a tupper

Arròs basmati amb pesto i saltat de col kale

[embed]https://youtu.be/Y4_GjNW__8I[/embed] 1. Posem aigua amb sal a bullir i coem l’arròs durant 10 minuts. El colem i reservem. 2. Tallem la ceba a mitges llunes, la col kale a tires fines i les pastanagues a bastons. 3. En un wok [...]

+ Tota la informació

Bowl amb verdures de primavera

1. Posem aigua a bullir amb sal i quan bulli cuinem l’arròs durant 8 minuts. Colem, refredem i reservem. 2. Bullim els pèsols amb aigua amb sal durant 4 minuts i els reservem. 3. Coem els espàrrecs verds a la planxa i els [...]

+ Tota la informació

Hamburguesa d’espinacs i arròs

1. Posem aigua a bullir amb sal i quan bulli cuinem l’arròs durant 15 minuts. Colem i reservem. 2. En una paella posem un rajolí d’oli d’oliva i coem els espinacs durant 10 minuts. Salpebrem al gust. 3. En un bol barregem [...]

+ Tota la informació

Moniato farcit d’arròs integral

1. Preescalfem el forn a 180 ºC. 2. Netegem bé els moniatos, els punxem varies vegades amb l’ajuda d’una forquilla i els coem al forn durant 60-90 minuts (fins que veiem que estiguin cuits). 3. Mentrestant posem aigua a bullir amb [...]

+ Tota la informació

Broquetes de tofu amb guarnició d’arròs i remolatxa

1. Diluïm el miso amb una mica d’aigua. 2. En un bol barregem el miso diluït amb el sèsam i els daus de tofu. Deixem macerar durant un mínim de 30 minuts. 3. Mentrestant posem aigua a bullir amb sal i quan bulli cuinem l’arròs [...]

+ Tota la informació

Croquetes de quinoa i fruits secs

1. Rentem la quinoa amb força aigua. En una olla posem els 100 g de quinoa juntament amb 200 ml de beguda d’arròs i un pessic de sal. Coem a foc suau i tapat durant 12 minuts aproximadament. 2. Piquem els festucs i les nous amb l’ajuda [...]

+ Tota la informació

Arròs amb espinacs, gambes i un toc de coco i curri

1. En una paella posem un raig d’oli d’oliva i coem els espinacs frescos fins que redueixin el seu volum. 2. Afegim les cues de gambes i coem tot junt fins que les gambes estiguin cuites. 3. Afegim els condiments aromàtics; el [...]

+ Tota la informació

Amanida d’arròs amb préssec, parmesà i cogombre

1. Posem aigua a bullir amb sal i quan bulli cuinem l’arròs durant 20 minuts. Colem, refredem i reservem. 2. Pelem el cogombre, li traiem les llavors centrals i el tallem a daus molt petits. 3. Pelem els préssecs i els tallem a daus [...]

+ Tota la informació