1. Posem aigua amb sal a bullir i coem l’arròs durant 9 minuts. El colem i reservem.
2. Piquem les cebes tendres; la part blanca per un cantó i la tija verda per l’altre.
3. Amb l’ajuda d’una batedora triturem la part blanca de les cebes tendres juntament amb la dent d’all, la salsa de peix, el suc de llima, la salsa de soja, la salsa de chili dolça, el sucre, el vinagre d’arròs i un bon rajolí d’oli d’oliva.
4. En una safata de pirex disposem les aletes de pollastre i les reguem amb la salsa anterior.
5. Coem les aletes a 160º C durant 20 minuts.
6. Donem la volta a les aletes i les coem durant 20-25 minuts més.
7. Amb l’ajuda d’un aro d’emplatar disposem una base d’arròs thai. A sobre hi posem les aletes de pollastre.
8. Acabem decorant amb una mica de la part verda de la ceba tendra i servim.