1. Posem aigua amb sal a bullir i coem l’arròs durant 10 minuts. El colem i reservem.
2. Tallem la ceba a mitges llunes, la col kale a tires fines i les pastanagues a bastons.
3. En un wok disposem un rajolí d’oli d’oliva i saltem les verdures durant 5 minuts.
4. Amb l’ajuda d’una batedora triturem 150 ml d’oli d’oliva amb 15 g de formatge parmesà, 100 g de pinyons, 1 gra d’all i un manat d’alfàbrega fins a obtenir el pesto.
5. En una paella posem el pesto i afegim l’arròs. Barregem tot bé durant un parell de minuts.
6. En un plat disposem una base d’arròs al pesto i el saltat de verdures a sobre.
7. Salem lleugerament amb Escates de Sal Nomen.
8. Decorem amb uns festucs picats per sobre i un rajolí d’oli d’oliva.
Descubre toda nuestra gama de productos