1. Posem aigua a bullir amb sal i quan bulli cuinem l’arròs durant 8 minuts. Colem, refredem i reservem.
2. Bullim els pèsols amb aigua amb sal durant 4 minuts i els reservem.
3. Coem els espàrrecs verds a la planxa i els reservem.
4. Pelem les pastanagues i amb l’ajuda d’un pelador en fem tires.
5. Tallem els tomàquets cirerols per la meitat.
6. Bullim els ous durant 6 minuts. Els refredem i els pelem.
7. Barregem l’arròs amb un rajolí d’oli d’oliva i el salpebrem al gust.
8. Muntem el bowl disposant una base d’arròs. A sobre col·loquem els pèsols, els espàrrecs verds, el blat de moro, els tomàquets, les tires de pastanaga, l’ou partit per la meitat i acabem decorant amb unes tires d’alga nori i una mica de llavors de grosella.
Descubre toda nuestra gama de productos