1. En un bol barregem els daus de pollastre juntament amb 4 cullerades soperes d’oli d’oliva, el suc d’una llima, sal i pebre negre al gust i una mica de coriandre picat. Deixem macerar durant mitja hora.
2. Mentrestant posem aigua amb sal a bullir i coem l’arròs durant 12 minuts. El colem i reservem.
3. Piquem els alls i el coriandre.
4. En una paella posem un rajolí d’oli d’oliva i afegim els alls. Coem durant 1 minut.
5. Afegim l’arròs, el coriandre picat i pebre negre al gust i coem tot junt durant un parell de minuts. Reservem.
6. En una paella posem un rajolí d’oli d’oliva i saltem els daus de pollastre fins que quedin daurats.
7. Amb l’ajuda d’un aro d’emplatar disposem una base d’arròs i els daus de pollastre a sobre.
8. Salem amb sal de l’Himàlaia i decorem amb uns germinats d’alfals i una mica de pebre vermell dolç.