Arròs basmati amb albergínia, tomàquet, tàperes i olives

Categoria: Ideals per a tupper
40 minuts
Primer plat
Per a 4 persones
Dificultat baixa

Ingredients

200 g d'Arròs Basmati Nomen
2 albergínies
6 tomàquets
40 g de tàperes
30 g d’olives verdes sense os
1 cullerada de postres d’orenga
Vinagre de vi
40 g d’ametlles laminades
Oli d'oliva
Sal
Pebre negre

El·laboració

1. Tallem les albergínies a daus molt petits.

2. En una paella posem un rajolí d’oli d’oliva i coem les albergínies durant 10 minuts. Salem lleugerament.

3. Afegim els tomàquets ratllats i coem durant 10 minuts més. Salpebrem lleugerament.

4. Afegim les tàperes, les olives verdes picades, l’orenga i un rajolí de vinagre de vi.

5. Coem durant un parell de minuts i reservem.

6. Posem aigua amb sal a bullir i coem l’arròs durant 10 minuts. El colem i reservem.

7. Muntem el plat disposant una base d’arròs, les verdures a sobre i acabem amb unes ametlles laminades per sobre.

This uses the Divi tabs module, so you can style it however you want using Divi's built in design controls!Pretty nifty eh?
And of course you can add images or whatever you want here too.Tabs are nothing new, but tabs that display inside your mega menu are pretty awesome 🙂
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here