Arròs basmati amb albergínia, tomàquet, tàperes i olives

Categoria: Ideals per a tupper
Arròs basmati amb albergínia, tomàquet, tàperes i olives
40 minuts
Primer plat
Per a 4 persones
Dificultat baixa

INGREDIENTS

200 g d'Arròs Basmati Nomen
2 albergínies
6 tomàquets
40 g de tàperes
30 g d’olives verdes sense os
1 cullerada de postres d’orenga
Vinagre de vi
40 g d’ametlles laminades
Oli d'oliva
Sal
Pebre negre

EL·LABORACIÓ

1. Tallem les albergínies a daus molt petits.

2. En una paella posem un rajolí d’oli d’oliva i coem les albergínies durant 10 minuts. Salem lleugerament.

3. Afegim els tomàquets ratllats i coem durant 10 minuts més. Salpebrem lleugerament.

4. Afegim les tàperes, les olives verdes picades, l’orenga i un rajolí de vinagre de vi.

5. Coem durant un parell de minuts i reservem.

6. Posem aigua amb sal a bullir i coem l’arròs durant 10 minuts. El colem i reservem.

7. Muntem el plat disposant una base d’arròs, les verdures a sobre i acabem amb unes ametlles laminades per sobre.

Comparteix-ho!