Arròs amb verdures al forn i bacallà esqueixat amb picada d’olives

Categoria: Ideals per a tupper
Arròs amb verdures al forn i bacallà esqueixat amb picada d’olives
50 minuts
Segon plat
Per a 4 persones
Dificultat baixa

INGREDIENTS

250 g d’Arròs Llarg Nomen
3 pastanagues
1 carbassó
1 ceba de Figueres
1 pebrot vermell
2 cullerades soperes de mel
2 cullerades soperes de mostassa Dijon
4 cullerades soperes de salsa de soja
200 g bacallà esqueixat
10 olives verdes
10 olives negres de kalamata
2 cullerades soperes de tàperes
8 cogombrets en vinagre
2 tomàquets secs hidratats de oli
Oli d'oliva

EL·LABORACIÓ

1. Preescalfem el forn a 180 ºC.

2. Posem aigua amb sal a bullir i coem l’arròs durant 15 minuts. El colem i reservem.

3. Tallem les verdures a tires primes.

4. Barregem les verdures amb un rajolí d’oli d’oliva, la mel, la mostassa i la salsa de soja.

5. Coem les verdures al forn a 180 ºC durant 40 minuts.

6. Piquem les olives, els cogombrets i els tomàquets secs. Els barregem amb les tàperes.

7. Barregem l’arròs cuit amb les verdures.

8. En un plat disposem una base d’arròs amb verdures, els talls de bacallà esqueixat per sobre i finalment disposem la picada d’olives per sobre i servim.

Comparteix-ho!