Cassoletes de peix

Categoria: Vídeo receptes, Vídeo recetas, Ideales para tupper, Ideals per a tupper
50 minuts
Primer plat
Per 4 persones
Dificultat baixa

Ingredients

400 g. de peix blanc sense espines
200 g. de gambes pelades
2 fulles de llorer
1 ceba petita
4 claus d’espècia
1/2 l. llet
4 ous durs
1 grapat de fulles de julivert
50 g. mantega
50 g. farina Nomen
Sal i pebre i nou moscada
1 paquet de puré de patates amb llet Nomen
100 g. de formatge emmental ratllat

El·laboració

  1. Posem el peix en un cassó, cobrim amb la llet i afegir-hi la ceba tallada a quarts amb els claus clavats i les fulles de llorer. Portem la llet just al punt d’ebullició i ho deixem a foc mínim durant 8 minuts. Els últims tres minuts hi afegim les gambes. Colem, reservem la llet i esmicolem el peix en cassoletes que puguin anar al forn.
  2. Pelem els ous, els tallem a quarts i els repartim sobre el peix. Piquem el julivert i l’escampem per sobre.
  3. Per fer la salsa fondrem la mantega en una paella i hi afegim la farina remenant uns minuts sense que agafi color. Anem afegint la llet de coure el peix a miques sense deixar de remenar i finalment posem a punt de sal, pebre, nou moscada i ho aboquem per sobre del peix.
  4. Preparem el puré de patates seguint les instruccions del paquet, el posem en una màniga pastissera i cobrim el peix completament amb una capa de gruix homogeni. Marquem la superfície amb una forquilla, hi escampem el formatge ratllat i ho enfornem 30’.
This uses the Divi tabs module, so you can style it however you want using Divi's built in design controls!Pretty nifty eh?
And of course you can add images or whatever you want here too.Tabs are nothing new, but tabs that display inside your mega menu are pretty awesome 🙂
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here