Categoria: Ideals per a tupper, Vídeo receptes, Vídeo recetas, Ideales para tupper
50 minuts
Primer plat
Per 4 persones
Dificultat baixa
INGREDIENTS
400 g. de peix blanc sense espines
200 g. de gambes pelades
2 fulles de llorer
1 ceba petita
4 claus d’espècia
1/2 l. llet
4 ous durs
1 grapat de fulles de julivert
50 g. mantega
50 g. farina Nomen
Sal i pebre i nou moscada
1 paquet de puré de patates amb llet Nomen
100 g. de formatge emmental ratllat
EL·LABORACIÓ
Posem el peix en un cassó, cobrim amb la llet i afegir-hi la ceba tallada a quarts amb els claus clavats i les fulles de llorer. Portem la llet just al punt d’ebullició i ho deixem a foc mínim durant 8 minuts. Els últims tres minuts hi afegim les gambes. Colem, reservem la llet i esmicolem el peix en cassoletes que puguin anar al forn.
Pelem els ous, els tallem a quarts i els repartim sobre el peix. Piquem el julivert i l’escampem per sobre.
Per fer la salsa fondrem la mantega en una paella i hi afegim la farina remenant uns minuts sense que agafi color. Anem afegint la llet de coure el peix a miques sense deixar de remenar i finalment posem a punt de sal, pebre, nou moscada i ho aboquem per sobre del peix.
Preparem el puré de patates seguint les instruccions del paquet, el posem en una màniga pastissera i cobrim el peix completament amb una capa de gruix homogeni. Marquem la superfície amb una forquilla, hi escampem el formatge ratllat i ho enfornem 30’.
Aquesta web utilitza la cookie _ga propietat de Google Analytics, persistent durant 2 anys, per habilitar la funció de control de visites úniques amb la finalitat de facilitar la seva navegació pel lloc web.
Si segueix navegant considerem que està d'acord amb el seu ús. Podrà revocar el consentiment i obtenir més informació consultant la nostra Política de CookiesAcceptar