Rotlle de patates amb envinagrats i salmó fumat

Categoria: Vídeo recetas
Rotlle de patates amb envinagrats i salmó fumat
55 minuts
Primer plat
Per a 4 persones
Dificultat mitjana

INGREDIENTS

400 g. de salmó fumat a talls
1 paquet de puré de patates instantani NOMEN
1/2 l. agua
1 cullerada de mantega
50 g. de cogombrets en vinagre picats
2 ous durs pelats
4 cullerades de julivert fresc picat
50 g. de brots d'alfals o d’un altre germinat
50 g. de tàperes
4 cullerades de cibulet fresc picat
Ratlladura de llimona
Oli d’oliva verge extra
Sal i pebre recent mòlt

EL·LABORACIÓ

Preparem el puré de patates barrejant-ho amb l’aigua bullint, salpebrada, i deixem temperar.

Estenem un drap net sobre el taulell i el cobrim amb una doble capa de paper film. Cobrim el paper amb els talls de salmó intentant formar un rectangle perfecte. Repartim el puré per sobre en una capa homogènia tenint cura de no arribar a un dels costats que serà el que segelli el rotlle per la part de fora.

Salpebrem lleugerament i distribuïm sobre el puré els cogombrets, el julivert picat, la ratlladura de llimona i els ous tallats a quarts. Enrotllem com si fos un braç de gitano, ajudant-nos del drap i posant molta atenció perquè el paper film no quedi atrapat dins. Deixem reposar a la nevera un mínim de 2 hores.

Desemboliquem i decorem per sobre amb els germinats amanits amb oli d’oliva verge extra i les tàperes.

Comparteix-ho!