FARINA D’ARRÒS

Farina d’arròs Nomen. Sense gluten.
La farina d’arròs Nomen és un producte sense gluten ideal per a arrebossats, per a rebosteria, per a elaborar masses o per a espessir salses.

Manté les mateixes propietats nutricionals que la de blat i és el substitut ideal per a persones celíaques. Ideal per a elaborar bescuits, galetes, fideus o guisats.

A més, aquest tipus de farina d’alt contingut en midó és perfecta per a arrebossats en tempura. Absorbeix molt poca aigua i l’arrebossat queda més fi i cruixent.

També pots barrejar-la amb farina de blat o altres sèmoles i cereals per a elaborar les teves millors receptes.

La farina d’arròs Nomen és el producte finament triturat resultant de la molta del gra d’arròs sencer, madur i sa, de color blanc uniforme.

This uses the Divi tabs module, so you can style it however you want using Divi's built in design controls!Pretty nifty eh?
And of course you can add images or whatever you want here too.Tabs are nothing new, but tabs that display inside your mega menu are pretty awesome 🙂
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here
format recomendado

250 g. | 500 g. Envasat en plàstic 100% reciclable per minimitzar a la màxima expressió l'impacte ecològic i conservar les propietats del producte.

FARINA D’ARRÒS