FARINA DE BLAT REBOSTERIA

Farina de blat rebosteria Nomen. Ideal per a cocs, pastissos i brioixeria

La farina de blat rebosteria Nomen és una farina amb baix contingut en proteïnes ideal per a elaborar masses i dolços que requereixen textures toves i esponjoses, com cocs, galetes o magdalenes.

Aquesta farina de rebosteria és 100% farina de blat sense impulsors i conté al voltant de 9 grams de proteïna per 100 grams de farina. La diferència respecte a la farina tradicional és que és més blanca i lleugera.

També anomenada farina fluixa per la seva capacitat d’aconseguir lleugeresa en l’elaboració de masses no fermentades, és la més comuna a la cuina per a elaborar qualsevol recepta de rebosteria o brioixeria, des de pastes i pastissos fins a cupcakes, milfulls o bescuits.

La farina de blat rebosteria Nomen és el producte finament triturat obtingut a partir de la molta del gra de blat sencer, madur i sa de color blanc uniforme.

No conté colesterol ni purines. És un producte beneficiós per al sistema circulatori i el cor. A més, les persones amb alts nivells d’àcid úric en poden menjar sense preocupar-se i redueix el risc d’atac de gota. No és apta per a celíacs pel seu contingut en gluten.

format recomendado

1 kg. Envàs de paper 100% reciclable amb certificat FSC de cadena de custòdia procedent de boscos sostenibles per minimitzar a la màxima expressió l'impacte ecològic i conservar les propietats del producte.

FARINA DE BLAT REBOSTERIA
Comparteix-ho!

Vegeu-ne més