FARINA DE BLAT REBOSTERIA

Farina de blat rebosteria Nomen. Ideal per a cocs, pastissos i brioixeria

La farina de blat rebosteria Nomen és una farina amb baix contingut en proteïnes ideal per a elaborar masses i dolços que requereixen textures toves i esponjoses, com cocs, galetes o magdalenes.

Aquesta farina de rebosteria és 100% farina de blat sense impulsors i conté al voltant de 9 grams de proteïna per 100 grams de farina. La diferència respecte a la farina tradicional és que és més blanca i lleugera.

També anomenada farina fluixa per la seva capacitat d’aconseguir lleugeresa en l’elaboració de masses no fermentades, és la més comuna a la cuina per a elaborar qualsevol recepta de rebosteria o brioixeria, des de pastes i pastissos fins a cupcakes, milfulls o bescuits.

La farina de blat rebosteria Nomen és el producte finament triturat obtingut a partir de la molta del gra de blat sencer, madur i sa de color blanc uniforme.

No conté colesterol ni purines. És un producte beneficiós per al sistema circulatori i el cor. A més, les persones amb alts nivells d’àcid úric en poden menjar sense preocupar-se i redueix el risc d’atac de gota. No és apta per a celíacs pel seu contingut en gluten.

This uses the Divi tabs module, so you can style it however you want using Divi's built in design controls!Pretty nifty eh?
And of course you can add images or whatever you want here too.Tabs are nothing new, but tabs that display inside your mega menu are pretty awesome 🙂
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here
format recomendado

1 kg. Envàs de paper 100% reciclable amb certificat FSC de cadena de custòdia procedent de boscos sostenibles per minimitzar a la màxima expressió l'impacte ecològic i conservar les propietats del producte.

FARINA DE BLAT REBOSTERIA