FARINA DE BLAT DE FORÇA

Farina de blat de força Nomen. Més fàcil de pastar i fermentar

La farina de blat de força Nomen és una farina amb un alt contingut en proteïnes i gluten ideal per a obtenir masses elàstiques, més fàcils de pastar i de fermentar.

Ideal per a donar volum a les masses i elaborar pans, aquesta farina de força és especial per a robot de cuina W>300.

Una farina forta permet treballar amb masses de forneria enriquides amb greixos i sucres i de fermentacions prolongades. Com més força té la farina, més capacitat d’absorbir líquids i d’aguantar la pressió que genera la fermentació.

La farina de blat de força Nomen conté al voltant de 12 grams de proteïna per 100 grams de farina i s’elabora a partir de les varietats de blat comú amb més contingut en gluten perquè les masses no perdin la forma i retinguin millor el gas de la fermentació.

La farina de blat de força Nomen és el producte finament triturat obtingut a partir de la molta del gra de blat sencer, madur i sa de color blanc uniforme.

No conté colesterol ni purines. És un producte beneficiós per al sistema circulatori i el cor. A més, les persones amb alts nivells d’àcid úric en poden menjar sense preocupar-se i redueix el risc d’atac de gota. No és apta per a celíacs.

This uses the Divi tabs module, so you can style it however you want using Divi's built in design controls!Pretty nifty eh?
And of course you can add images or whatever you want here too.Tabs are nothing new, but tabs that display inside your mega menu are pretty awesome 🙂
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here
format recomendado

1 kg. Envàs de paper 100% reciclable amb certificat FSC de cadena de custòdia procedent de boscos sostenibles per minimitzar a la màxima expressió l'impacte ecològic i conservar les propietats del producte

FARINA DE BLAT DE FORÇA