FARINA DE BLAT DE FORÇA

Farina de blat de força Nomen. Més fàcil de pastar i fermentar

La farina de blat de força Nomen és una farina amb un alt contingut en proteïnes i gluten ideal per a obtenir masses elàstiques, més fàcils de pastar i de fermentar.

Ideal per a donar volum a les masses i elaborar pans, aquesta farina de força és especial per a robot de cuina W>300.

Una farina forta permet treballar amb masses de forneria enriquides amb greixos i sucres i de fermentacions prolongades. Com més força té la farina, més capacitat d’absorbir líquids i d’aguantar la pressió que genera la fermentació.

La farina de blat de força Nomen conté al voltant de 12 grams de proteïna per 100 grams de farina i s’elabora a partir de les varietats de blat comú amb més contingut en gluten perquè les masses no perdin la forma i retinguin millor el gas de la fermentació.

La farina de blat de força Nomen és el producte finament triturat obtingut a partir de la molta del gra de blat sencer, madur i sa de color blanc uniforme.

No conté colesterol ni purines. És un producte beneficiós per al sistema circulatori i el cor. A més, les persones amb alts nivells d’àcid úric en poden menjar sense preocupar-se i redueix el risc d’atac de gota. No és apta per a celíacs.

format recomendado

1 kg. Envàs de paper 100% reciclable amb certificat FSC de cadena de custòdia procedent de boscos sostenibles per minimitzar a la màxima expressió l'impacte ecològic i conservar les propietats del producte

FARINA DE BLAT DE FORÇA
Comparteix-ho!

Vegeu-ne més