FARINA DE BLAT INTEGRAL

Farina de blat integral Nomen. Més fibra, més sabor.

La farina de blat integral Nomen és un producte ric en fibra ideal per a arrebossats, per a rebosteria, per a fer pa, per a elaborar masses o per a espessir salses.

Usa-la per a les teves receptes de cuina natural i elabora saludables cocs, magdalenes, pastes, salses o guisats. Enriqueix una infinitat de plats amb el seu exquisit sabor.

Aquest tipus de farina comparteix la majoria de les característiques de la farina de blat convencional, però el segó exterior en fa augmentar el contingut en fibra, a més de la proteïna addicional, el ferro o el calci.

La farina de blat integral Nomen és el producte finament triturat obtingut a partir de la molta del gra de blat sencer, madur i sa amb segó.

This uses the Divi tabs module, so you can style it however you want using Divi's built in design controls!Pretty nifty eh?
And of course you can add images or whatever you want here too.Tabs are nothing new, but tabs that display inside your mega menu are pretty awesome 🙂
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here
format recomendado

1 kg. Envàs de paper 100% reciclable amb certificat FSC de cadena de custòdia procedent de boscos sostenibles per minimitzar a la màxima expressió l'impacte ecològic i conservar les propietats del producte.

FARINA DE BLAT INTEGRAL