Blog

10 motius per a passar-te als vasets Qualitat 1 Minut de Nomen

Ja has tastat els vasets d’arròs Qualitat 1 Minut de Nomen? Encara no? Si ja ho has fet segur que t’han convençut. I si encara no els has tastat, et donem 10 arguments perquè els vasets d’arròs Qualitat 1 Minut de Nomen siguin la teva elecció la pròxima vegada que vagis al supermercat.

1. Són boníssims

Com el seu nom indica: Qualitat 1 Minut. I és que la qualitat és sempre l’objectiu número 1 de Nomen en tots els seus productes. A més, d’una matèria primera de proximitat, l’envasat al buit dels vasets d’arròs Nomen Qualitat 1 Minut aconsegueixen mantenir les qualitats originals del producte, les vitamines i els minerals. A més, com que no hi ha aire a l’interior de l’envàs, no hi ha risc d’oxidació i s’allarga la vida útil del producte sense necessitat d’utilitzar conservants.

2. Hi ha 6 varietats per a triar

Com t’agrada l’arròs? Rodó, llarg, integral? Totes les varietats existeixen en la gamma Qualitat 1 Minut de Nomen: arròs rodó, arròs basmati, arròs integral, arròs ecològic, arròs integral amb verdures i llavors i arròs integral amb quinoa. Així pots estar ben segur que, sigui quin sigui el plat que vols cuinar, tens sempre l’arròs que hi va millor.

3. Són racions individuals

La comoditat de no haver de pesar l’arròs, o evitar fer-ne massa quantitat és un altre dels avantatges dels vasets d’arròs Qualitat 1 Minut. Mai no fallen, tant és que cuinis per a 4 o per a tu sol. Faràs servir 4 vasets o 1 de sol, així de fàcil. Si l’arròs és l’ingredient principal de la teva recepta, pots comptar dos vasets per a persona.

4. Són ideals per a moltes receptes

​​Amb l’arròs Qualitat 1 Minut de Nomen, pots preparar entrants, segons plats i fins i tot postres. Des d’amanides fins a plats únics molt complets, sent l’arròs l’ingredient principal. Per descomptat, els vasets d’arròs també són l’acompanyament ideal per a qualsevol recepta de carn o peix. Mira quantes receptes pots preparar amb els vasets d’arròs Qualitat 1 Minut.

5. Són ràpids de preparar

També ho deixa clar el seu nom: arròs Qualitat 1 Minut. Aquest és el temps que faràs servir per a preparar els vasets de Nomen: 1 minut al microones. També són molt pràctics per a dur-los a la feina, i escalfar-los al darrer moment (el sistema d’obertura és molt senzill), amanir una mica l’arròs i barrejar-lo amb una llauna de tonyina, uns trossets d’alvocat, tires de pollastre, tomàquet, pastanaga… Fins i tot, són una bona opció per a tenir-ne sempre al calaix de la feina: així tindràs una alternativa saludable per a menjar qualsevol dia.

6. Són molt saludables

Per descomptat! Els vasets d’arròs Qualitat 1 Minut de Nomen són plats preparats 100% vegetals, cuinats amb oli d’oliva, sense conservants ni colorants afegits.

7. Són sostenibles

Tant l’arròs com l’envàs en què es presenta són 100% sostenibles. Com es cuinen en 1 sol minut, es redueix també el consum energètic i la petjada de carboni. Nomen cultiva els arrossos amb un respecte absolut per al medi ambient i la planta de Nomen Foods on s’envasen els vasets d’arròs Qualitat 1 Minut és 100% sostenible: l’electricitat es produeix amb plaques fotovoltaiques i amb la recirculació del vapor gràcies a una central tèrmica.

8. No conté gluten

Pot semblar una obvietat, però existeixen arrossos al mercat que no són 100% lliures de gluten. Ens expliquem: l’arròs no conté gluten, però si es manipula en una fàbrica o amb unes màquines que també processen aliments amb gluten, pot contaminar-se. Per aquest motiu, alguns arrossos a la seva etiqueta informen que pot contenir traces de gluten. Els vasets d’arròs Qualitat 1 Minut són 100% lliures de gluten, per tant, ideals per a celíacs.

9. No tenen colorants ni conservants

Els vasets d’arròs Qualitat 1 Minut de Nomen són arròs i res més. El sistema d’envasat al buit evita l’ús de conservants i el color de l’arròs és natural, sense cap mena d’additius.

10. L’envàs és reutilitzable

Els vasets de vidre transparent de Qualitat 1 Minut poden fer-se servir tantes vegades com vulguis per a servir altres plats, salats o dolços, com a bols o recipients per a la cuina. Es poden rentar al rentavaixella i són molt resistents. Aquí hi trobaràs 10 idees per a donar un nou ús als vasets de vidre de Nomen.

This uses the Divi tabs module, so you can style it however you want using Divi's built in design controls!Pretty nifty eh?
And of course you can add images or whatever you want here too.Tabs are nothing new, but tabs that display inside your mega menu are pretty awesome 🙂
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here