Blog

10 idees per a reutilitzar els vasets de Qualitat 1 Minut de Nomen

Reduir, reciclar i reutilitzar, aquest és el principi de les 3 erres que qualsevol amant del planeta i del medi ambient hauria de seguir a l’hora de consumir qualsevol tipus de producte: des de roba a electrodomèstics, decoració i, per descomptat, a l’alimentació.

A Nomen som molt conscients de la importància d’aquest principi, i sempre aportem el nostre granet de sorra per a la conservació del medi ambient. Bons exemples en són el nostre projecte Nomen Earth i totes les iniciatives ecològiques que implantem en els nostres centres de producció.

Pel que fa als nostres productes, la nostra última novetat són els vasets Qualitat 1 Minut, que a més de permetre gaudir del millor arròs ready to eat (només els has d’escalfar 1 minut al microones), es presenta en vasets de vidre reutilitzable, sostenible i ecològic.

Com pots reutilitzar els vasets de vidre de Qualitat 1 Minut de Nomen?

De moltes, moltes maneres. És el plus del nostre nou producte: un cop l’hagis consumit, el pot et pot servir per a infinitat d’aplicacions. Aquí te’n donem algunes idees, però de ben segur que a tu se te n’acudeixen encara més.

1. Vasos d’ús diari

A qualsevol llar, els vasos d’aigua s’han d’anar renovant amb el temps. De vegades es trenquen, altres vegades es ratllen al rentavaixelles… Amb els vasets de Qualitat 1 Minut de Nomen fas una compra 2×1. Una vegada hagis menjat l’arròs, pots fer servir el pot com a got d’aigua o de refresc. Són còmodes i pots rentar-los al rentavaixelles. Pots tenir-ne tants com vulguis!

2. Bols per aperitius

Olives, blat de moro fregit, xips, dauets de pernil o de formatge… Serveix els teus millors aperitius en els vasets de vidre de Qualitat 1 Minut de Nomen. També poden servir per a portar a la taula platets d’un brunch, com risotto, brandada de bacallà, fideuà, couscous o el que se t’acudeixi. Com són transparents i tenen un disseny molt bàsic, queden bé amb qualsevol vaixella.

3. Vasets per a postres

Les postres servides en vasets són tendència. Des d’un iogurt amb fruits secs fins a un tiramisú, un pastís de 3 xocolates, un cheesecake, unes boles de gelat o un arròs amb llet. Hi ha moltes postres que pots servir en els vasets de Qualitat 1 Minut de Nomen. Després, els rentes i fins a la propera.

4. Pots per a espècies

Tota mena de sals (fina, gruixuda, en escames…), pebres (en pols, en gra…), herbes aromàtiques seques (orenga, romaní, farigola…), pebres vermells i qualsevol espècie que facis servir sovint a la cuina les pots guardar en els vasets de vidre de Qualitat 1 Minut de Nomen. Si t’agrada fer manualitats, dissenya unes etiquetes ben boniques per a marcar què hi ha a cada pot.

5. Saler i sucrer

Quan tinguis convidats a casa, et serà molt pràctic emprar els vasets de vidre per a portar a la taula la sal i el sucre. Si pares una taula llarga, distribueix-los (1 saler i 1 sucrer per cada 4 comensals) i així t’estalviaràs haver d’anar passant la sal i el sucre d’aquí cap allà.

6. Portaespelmes

Les espelmes tipus xinxeta són molt econòmiques i t’ajuden a crear una atmosfera molt càlida. A la taula, al damunt d’un moble auxiliar… Posa-les dins dels nostres vasets de vidre i dona un toc màgic a qualsevol racó de casa teva. Si el foc et fa por, també hi ha espelmes que van amb piles, 100% segures.

7. Minitestos

Les plantes en format mini es porten molt en decoració. Crea una composició de cactus, minplantes o plantes crasses en una tauleta auxiliar del menjador, o en un racó del bany. Amb una petitíssima quantitat de terra podràs plantar-les en els vasets de vidre.

8. Organitzadors d’accessoris d’higiene

Una altra idea per al bany és utilitzar els vasets com a contenidors per a discs netejadors, bastonets de cotó, clips i gomes del cabell… Posa’ls en un calaix ben ordenats i veuràs com n’és de pràctic.

9. Guardiola

Un complement per a estalviar. Pots posar un vaset de Qualitat 1 Minut de Nomen al rebedor, o al teu dormitori, i anar deixant-hi les monedes del canvi de la compra. Passades unes setmanes, tindràs un petit tresor.

10. Contenidors per als teus hobbies

T’agrada cosir? Fer polseres i collarets? Manualitats com l’scrapbooking? Fes servir els vasets de vidre per a guardar-hi fils, botons, peces petites, clips, whashitapes… tots aquells petits objectes que s’han de mantenir en ordre.

This uses the Divi tabs module, so you can style it however you want using Divi's built in design controls!Pretty nifty eh?
And of course you can add images or whatever you want here too.Tabs are nothing new, but tabs that display inside your mega menu are pretty awesome 🙂
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here