Blog
Nou producte! Qualitat 1 minut de Nomen

Nou producte! Qualitat 1 minut de Nomen

Nomen      04/05/2022

Adéu plàstic. Hola vidre. Amb aquest slogan volem presentar-te la nova gamma d’arròs Nomen, Qualitat 1 minut. Un arròs ready to eat amb la garantia de qualitat Nomen, que es comercialitza en un innovador envàs de vidre reutilitzable i sostenible.

Què és Qualitat 1 minut de Nomen?

Qualitat 1 minut de Nomen són racions d’arròs preparat, sense conservants ni colorants, sense gluten i 100% vegetal, llest per a consumir en només 1 minut, escalfant-lo al microones. Pots fer-los servir com a acompanyament de carns i peixos, en amanides, saltats i moltes altres receptes.

El més novedós de la gamma Qualitat 1 minut de Nomen, a més de l’ àmplia varietat de tipus d’arròs que ofereix (les detallem una mica més avall), és que es presenta en gotets de vidre 100% reutilitzables.

Els gotets es posen directament al microones, així que són molt pràctics i segurs. La tapa, que també és reciclable i microondable, té una tira de fàcil obertura que permet conservar l’arròs al buit i, a la vegada, ajuda a obrir l’envàs només estirant-la. Més senzill i net impossible.

Aquest sistema d’envasat al buit conserva tots els valors nutricionals i el gust original de l’arròs Nomen. I gràcies a això, no és cal afegir conservants a l’arròs: en no haver-hi aire a l’interior de l’envàs, no hi ha risc que l’aliment s’oxidi i així s’allarga la seva vida útil.

Quines varietats de Qualitat 1 minut de Nomen existeixen?

Arròs rodó. L’arròs de sempre, el més tradicional, amb el millor gust Nomen.

Arròs basmati. Arròs llarg ideal per a plats exòtics, aromàtic i procedent de les valls de l’Himàlaia.

Arròs integral. La puresa del millor arròs integral Nomen.

Arròs ecològic. Un arròs conreat amb mètodes naturals i respectuosos amb el medi ambient. Novetat total en el mercat de vasets d’arròs.

Arròs integral amb quinoa. Ric en fibra i antioxidants, combina les qualitats de l’arròs integral amb les de la quinoa vermella.

Arròs integral amb verdures i llavors. Amb pastanaga, pèsols, blat de moro i lli daurat. Una combinació deliciosa.

Comparteix-ho!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *