Blog
Qualitat 1 minut de Nomen

Nou producte! Qualitat 1 minut de Nomen

Adéu plàstic. Hola vidre. Amb aquest slogan volem presentar-te la nova gamma d’arròs Nomen, Qualitat 1 minut. Un arròs ready to eat amb la garantia de qualitat Nomen, que es comercialitza en un innovador envàs de vidre reutilitzable i sostenible.

Què és Qualitat 1 minut de Nomen?

Qualitat 1 minut de Nomen són racions d’arròs preparat, sense conservants ni colorants, sense gluten i 100% vegetal, llest per a consumir en només 1 minut, escalfant-lo al microones. Pots fer-los servir com a acompanyament de carns i peixos, en amanides, saltats i moltes altres receptes.

El més novedós de la gamma Qualitat 1 minut de Nomen, a més de l’ àmplia varietat de tipus d’arròs que ofereix (les detallem una mica més avall), és que es presenta en gotets de vidre 100% reutilitzables.

Els gotets es posen directament al microones, així que són molt pràctics i segurs. La tapa, que també és reciclable i microondable, té una tira de fàcil obertura que permet conservar l’arròs al buit i, a la vegada, ajuda a obrir l’envàs només estirant-la. Més senzill i net impossible.

Aquest sistema d’envasat al buit conserva tots els valors nutricionals i el gust original de l’arròs Nomen. I gràcies a això, no és cal afegir conservants a l’arròs: en no haver-hi aire a l’interior de l’envàs, no hi ha risc que l’aliment s’oxidi i així s’allarga la seva vida útil.

Quines varietats de Qualitat 1 minut de Nomen existeixen?

Arròs rodó. L’arròs de sempre, el més tradicional, amb el millor gust Nomen.

Arròs basmati. Arròs llarg ideal per a plats exòtics, aromàtic i procedent de les valls de l’Himàlaia.

Arròs integral. La puresa del millor arròs integral Nomen.

Arròs ecològic. Un arròs conreat amb mètodes naturals i respectuosos amb el medi ambient. Novetat total en el mercat de vasets d’arròs.

Arròs integral amb quinoa. Ric en fibra i antioxidants, combina les qualitats de l’arròs integral amb les de la quinoa vermella.

Arròs integral amb verdures i llavors. Amb pastanaga, pèsols, blat de moro i lli daurat. Una combinació deliciosa.

This uses the Divi tabs module, so you can style it however you want using Divi's built in design controls!Pretty nifty eh?
And of course you can add images or whatever you want here too.Tabs are nothing new, but tabs that display inside your mega menu are pretty awesome 🙂
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here