Arròs rodó Qualitat 1 Minut

Arròs rodó Nomen en envàs de vidre

L’arròs rodó Qualitat 1 Minut és l’opció perfecta per als que busquen l’arròs rodó de sempre amb la qualitat Nomen i es preocupen pel medi ambient.

Estàs cansat de plats preparats en envasos de plàstic? Digues adeu al plàstic amb el nostre arròs rodó en envàs de vidre.

Si no tens temps per a cuinar i vols contribuir a un món més sostenible, Nomen et presenta l’arròs rodó Qualitat 1 Minut, un arròs ready to eat 100% sostenible, reutilitzable i reciclable.

Ara en 1 minut no només tindràs un arròs rodó d’alta qualitat per acompanyar les teves receptes preferides, sinó que contribuiràs a reduir la petjada de carboni fent servir un envàs ecofriendly pràctic, senzill i net.

Nomen cuina l’arròs rodó amb oli d’oliva perquè puguis gaudir d’un menjar nutritiu a casa o a la feina. Un plat preparat llest per a consumir com vulguis i on vulguis. Còmode, ràpid i sostenible!

This uses the Divi tabs module, so you can style it however you want using Divi's built in design controls!Pretty nifty eh?
And of course you can add images or whatever you want here too.Tabs are nothing new, but tabs that display inside your mega menu are pretty awesome 🙂
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here
tiempo recomendado

1 minut al microones

Arròs rodó Qualitat 1 Minut

Descripció

Plat cuinat a punt per a consumir. Ingredients: Arròs cuit blanc 96,2% (arròs rodó i aigua), oli d’oliva 2%, sal i emulgent (lecitina de gira-sol).

Preparació

Retireu-ne l’embolcall de cartró. Al microones: estireu la solapa de la tapa, introduïu l'envàs al microones i escalfeu-hi el vas durant 1 minut aproximadament. Precaució en agafar el vas. Podria cremar! En una cassola o paella: escalfeu el contingut de l'envàs a foc lent durant aproximadament 5 minuts.