Blog
3 manualitats per a reutilitzar els gotets de Qualitat 1 Minut de Nomen

3 manualitats per a reutilitzar els gotets de Qualitat 1 Minut de Nomen

Nomen      17/05/2023

Els arrossos precuinats Qualitat 1 Minut de Nomen són una gran opció per a cuinar plats saludables, saborosos i ràpids perquè només necessiten 1 minut de microones per a estar llestos per a menjar.

Però, a més, es presenten en vasets de vidre 100% reutilitzables, perfectes per a usar com a recipient per a infinitat d’usos a casa. Mira aquestes 10 idees per a donar-los un segon ús.

Avui volem animar-te a fer un pas més i a utilitzar els vasets de vidre de Qualitat 1 Minut de Nomen com a punt de partida per a fer manualitats.

  1. Pintura decorativa
  2. Découpage
  3. Cintes i teles

Com pintar els vasets Qualitat 1 Minut de Nomen?

La pintura acrílica és la més adequada per a pintar vidre. Tria la combinació de colors que més t’agradi (o fes servir un sol color) i pinta sobre el vidre els motius que vulguis. Si mai has pintat sobre vidre, comença per dissenys senzills, com a topos o ratlles horitzontals o verticals. Quan ja tinguis més pràctica, pots atrevir-te amb flors, peixos, patrons geomètrics…

Amb pintura també pots escriure els noms dels teus comensals i preparar un detall per als teus convidats, posant-hi flors seques o servint les postres en els vasets. Per a fer-ho també pots fer servir retoladors permanents especials per a vidre.

Com decorar els vasets Qualitat 1 Minut de Nomen amb découpage?

La tècnica del découpage consisteix a aplicar sobre diferents tipus de superfícies (de vidre, de fusta, de ceràmica, de metall…) retalls de papers, fulles o teles. És una manualitat molt senzilla, perquè només has d’enganxar els retalls amb un adhesiu i després envernissar perquè quedi ben fix i protegit.

Per a decorar els vasets de Qualitat 1 Minut de Nomen pots utilitzar els teus propis dibuixos o retallar motius d’alguna làmina, un paper pintat, un còmic… Enganxa’ls al vidre amb una mica de cola blanca i finalment aplica una capa de vernís a tot el vaset.

Com decorar els vasets Qualitat 1 Minut de Nomen amb teles i cintes?

Si tens a casa retalls de teles o cintes de qualsevol material (dels que fas servir per a embolicar regals), tens tot el que necessites per a decorar els vasets de vidre de Qualitat 1 Minut de Nomen.

La manera més senzilla de fer-ho consisteix a embolicar el vaset amb una tira de la tela triada i després nuar-la amb un cordill o un cordó rústic per a subjectar-la. També pots adherir-la amb cola blanca o uns tocs de silicona per a manualitats.

Un retall de tela també et servirà per a fer una tapa tèxtil al vaset. Talla un quadrat 3 o 4 centímetres més gran que el diàmetre del gotet, posal centrat al damunt i lliga’l amb un cordó rústic o una cinta de tela.

Una altra idea original consisteix a utilitzar la tela per a decorar la base del vaset. Com que és transparent, la tela serà visible en tot moment.

Comparteix-ho!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *