Blog

3 manualitats per a reutilitzar els gotets de Qualitat 1 Minut de Nomen

Els arrossos precuinats Qualitat 1 Minut de Nomen són una gran opció per a cuinar plats saludables, saborosos i ràpids perquè només necessiten 1 minut de microones per a estar llestos per a menjar.

Però, a més, es presenten en vasets de vidre 100% reutilitzables, perfectes per a usar com a recipient per a infinitat d’usos a casa. Mira aquestes 10 idees per a donar-los un segon ús.

Avui volem animar-te a fer un pas més i a utilitzar els vasets de vidre de Qualitat 1 Minut de Nomen com a punt de partida per a fer manualitats.

  1. Pintura decorativa
  2. Découpage
  3. Cintes i teles

Com pintar els vasets Qualitat 1 Minut de Nomen?

La pintura acrílica és la més adequada per a pintar vidre. Tria la combinació de colors que més t’agradi (o fes servir un sol color) i pinta sobre el vidre els motius que vulguis. Si mai has pintat sobre vidre, comença per dissenys senzills, com a topos o ratlles horitzontals o verticals. Quan ja tinguis més pràctica, pots atrevir-te amb flors, peixos, patrons geomètrics…

Amb pintura també pots escriure els noms dels teus comensals i preparar un detall per als teus convidats, posant-hi flors seques o servint les postres en els vasets. Per a fer-ho també pots fer servir retoladors permanents especials per a vidre.

Com decorar els vasets Qualitat 1 Minut de Nomen amb découpage?

La tècnica del découpage consisteix a aplicar sobre diferents tipus de superfícies (de vidre, de fusta, de ceràmica, de metall…) retalls de papers, fulles o teles. És una manualitat molt senzilla, perquè només has d’enganxar els retalls amb un adhesiu i després envernissar perquè quedi ben fix i protegit.

Per a decorar els vasets de Qualitat 1 Minut de Nomen pots utilitzar els teus propis dibuixos o retallar motius d’alguna làmina, un paper pintat, un còmic… Enganxa’ls al vidre amb una mica de cola blanca i finalment aplica una capa de vernís a tot el vaset.

Com decorar els vasets Qualitat 1 Minut de Nomen amb teles i cintes?

Si tens a casa retalls de teles o cintes de qualsevol material (dels que fas servir per a embolicar regals), tens tot el que necessites per a decorar els vasets de vidre de Qualitat 1 Minut de Nomen.

La manera més senzilla de fer-ho consisteix a embolicar el vaset amb una tira de la tela triada i després nuar-la amb un cordill o un cordó rústic per a subjectar-la. També pots adherir-la amb cola blanca o uns tocs de silicona per a manualitats.

Un retall de tela també et servirà per a fer una tapa tèxtil al vaset. Talla un quadrat 3 o 4 centímetres més gran que el diàmetre del gotet, posal centrat al damunt i lliga’l amb un cordó rústic o una cinta de tela.

Una altra idea original consisteix a utilitzar la tela per a decorar la base del vaset. Com que és transparent, la tela serà visible en tot moment.

This uses the Divi tabs module, so you can style it however you want using Divi's built in design controls!Pretty nifty eh?
And of course you can add images or whatever you want here too.Tabs are nothing new, but tabs that display inside your mega menu are pretty awesome 🙂
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here