Arròs amb Ametlles

Josan
(Lleida)

Arròs amb Ametlles
De 20 min a 1h
Primer plat
De 3 a 4 persones
Dificultat baixa

INGREDIENTS

350 g arròs
120 g d'ametlles
2 pastanagues
1 cullerada d’oli d’oliva
1 ceba
1 cullerada de mantega
1/4 got de vi blanc
Sal
Pebre

EL·LABORACIÓ

Primer fregim les ametlles amb una mica d’oli en una paella.

Un cop daurades, les traiem de la paella i en el mateix oli hi afegim ceba i pastanaga ben picats i mantega.

Quan comenci a estar daurat el sofregit, hi afegim el vi blanc i un cop redueixi li afegim les ametlles.

Remenem bé i salpebrem.

Després afegim l’arròs, hi afegim el doble d’aigua que d’arròs i deixem que l’arròs vagi absorbint l’aigua.

És important que l’arròs quedi sec i absorbeixi bé l’aigua.

El truc del xef

Se li pot afegir una mica de qualsevol espècie aromàtica que ens agradi, per donar-li un bon resultat. Per exemple: curri.

Comparteix-ho!