Arròs amb musclos

Canando
(Barcelona)

De 20 min a 1h
Primer plat
De 3 a 4 persones
Dificultat baixa

Ingredients

400 g d'arròs
1 kg de musclos
850 ml de caldo de peix
1 ceba
1/2 got de vi blanc
2 dents d’all
Julivert
Oli
Pebre
Sal

El·laboració

Primer posem una olla amb aigua i sal al foc. Mentre, raspem bé les closques dels musclos.

Quan l’aigua estigui calenta, introduïm els musclos perquè s’obrin. Retirem l’olla del foc i traiem les closques als musclos.

A continuació colem l’aigua de la cocció i empolvorem el julivert. Pelem i piquem finament la ceba, que sofregirem en una paella amb cinc cullerades d’oli, fins que la ceba quedi ben daurada. Afegim l’all picat molt fi i li donem unes voltes.

Posteriorment, afegim l’arròs i el vi. Quan el vi hagi reduït, hi afegim el caldo i deixem coure 15-20 minuts.

Finalment, quan l’arròs estigui cuit, afegim els musclos, remenem un minut i servim.

El truc del xef

Podem reservar uns quants musclos en la seva closca per a la presentació final.

This uses the Divi tabs module, so you can style it however you want using Divi's built in design controls!Pretty nifty eh?
And of course you can add images or whatever you want here too.Tabs are nothing new, but tabs that display inside your mega menu are pretty awesome 🙂
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here