Arròs amb musclos

Canando
(Barcelona)

Arròs amb musclos
De 20 min a 1h
Primer plat
De 3 a 4 persones
Dificultat baixa

INGREDIENTS

400 g d'arròs
1 kg de musclos
850 ml de caldo de peix
1 ceba
1/2 got de vi blanc
2 dents d’all
Julivert
Oli
Pebre
Sal

EL·LABORACIÓ

Primer posem una olla amb aigua i sal al foc. Mentre, raspem bé les closques dels musclos.

Quan l’aigua estigui calenta, introduïm els musclos perquè s’obrin. Retirem l’olla del foc i traiem les closques als musclos.

A continuació colem l’aigua de la cocció i empolvorem el julivert. Pelem i piquem finament la ceba, que sofregirem en una paella amb cinc cullerades d’oli, fins que la ceba quedi ben daurada. Afegim l’all picat molt fi i li donem unes voltes.

Posteriorment, afegim l’arròs i el vi. Quan el vi hagi reduït, hi afegim el caldo i deixem coure 15-20 minuts.

Finalment, quan l’arròs estigui cuit, afegim els musclos, remenem un minut i servim.

El truc del xef

Podem reservar uns quants musclos en la seva closca per a la presentació final.

Comparteix-ho!