Arròs a la Milanesa

Tasca
(Tarragona)

Arròs a la Milanesa
De 20 min a 1h
Primer plat
De 3 a 4 persones
Dificultat baixa

INGREDIENTS

300 g d'arròs
1 tomàquet gran
1 ceba mitjana
1 pebrot vermell
2 dents d’all
50 g de pernil serrà a taquets
1/2 got de vi blanc
50 g formatge parmesà ratllat
Sal
Oli d‘oliva

EL·LABORACIÓ

Preparem la picada (molt fina) de ceba, pebrot, tomàquet pelat i ho posem a sofregir amb una cullerada d’oli.

Quan comenci a agafar color afegim els alls laminats i el pernil.

Deixem sofregir 2 minuts, afegim la sal i el vi blanc i esperem a que redueixi el vi.

Aboquem l’arròs i el remenem amb el sofregit. Afegim el doble d’aigua que d’arròs, per deixar-lo coure entre 8 i 10 minuts (aproximadament)

Per acabar, escampem el formatge ratllat sobre l’arròs, remenem suaument i el tornem a posar a coure un parell de minuts a foc lent.

Aquest plat es serveix calent.

Comparteix-ho!