ARRÒS VAPORITZAT NOMEN

Arrozísimo, l’arròs vaporitzat que no es passa.
Arrozísimo és la marca del nostre arròs vaporitzat. De gra llarg, és fàcil i còmode d’utilitzar a la cuina perquè no es passa ni s’enganxa.

És ideal per a tot tipus d’arrossos tradicionals i està especialment indicat per a guarnicions, amanides i plats d’arròs solt.

This uses the Divi tabs module, so you can style it however you want using Divi's built in design controls!Pretty nifty eh?
And of course you can add images or whatever you want here too.Tabs are nothing new, but tabs that display inside your mega menu are pretty awesome 🙂
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here
tiempo recomendado

18 minuts.

format recomendado

1 kg. Envasat en cartró 100% reciclable amb certificat FSC de cadena de custòdia provinent de boscos sostenibles.

Suggeriments Nomen

Arròs saltat amb verdures i frikadellen

Arròs saltat amb verdures i frikadellen

Renteu l’arròs i el posem a bullir amb aigua, una mica ...

Arròs a la cubana amb ou poché

Arròs a la cubana amb ou poché

Per preparar els ous, posar una làmina de paper film ...

Magret d'ànec amb salsa de taronja i guarnició d'arròs a l'all

Magret d'ànec amb salsa de taronja i guarnició d'arròs a l'all

1. Posem aigua a bullir amb sal i quan bulli cuinem ...

ARRÒS VAPORITZAT NOMEN

La varietat arròs vaporitzat

Arrozísimo és un arròs vaporitzat de primera, que no queda apegat ni enganxat. És un excel·lent complement a carns, verdures i peix. De textura lleugera i esponjosa, Arrozísimo és un arròs sotmès a un tractament hidrotèrmic que combina factors de pressió, temperatura i vapor d'aigua. D'aquesta manera s'aconsegueix que l'arròs sempre quedi al seu punt més apetitós i en resulta un arròs de coloració daurada, més ric en vitamines i minerals.

Consells de preparació

Posa al foc 2,5 parts de brou o d'aigua i, quan comenci a bullir, incorpora-hi una part d'arròs vaporitzat Arrozísimo. Remena-ho, tapa-ho i deixa-ho coure durant 18 minuts a foc lent. Deixa-ho reposar fora del foc durant 5 minuts abans de servir-ho. Perfecte per a receptes mediterrànies o com a acompanyament a verdures i hortalisses.