Fideuà de ceps Nomen. El sofisticat perfum del rei dels bolets
A Nomen et proposem una fideuà de ceps per gaudir del sofisticat perfum del rei dels bolets. El toc gurmet a una tradicional recepta mediterrània.
Ara amb els plats preparats de Nomen a la carta en només 15 minuts tindràs una deliciosa fideuà elaborada amb el rei dels bolets: el cep. Una manera fàcil de cuinar plats tradicionals amb un toc gurmet.
La fideuada o fideuà és un dels plats mediterranis més apreciats i laboriosos. Amb Nomen assaborir una exquisida fideuà és ràpid i còmode. Et presentem una fideuà de ceps preparada amb productes de màxima qualitat per a seduir els comensals més exigents.
El cep
Considerat el rei dels bolets, gastronòmicament és un dels fongs comestibles més apreciats pel seu sabor, textura i per l’agradable olor a avellana.
Baix en sodi i ric en potassi i fòsfor, la carn d’aquests exemplars és tendra, immutable i blanca. Més llisa i dura en exemplars joves, passa a tenir una consistència esponjosa en exemplars adults.
L’època ideal per a consumir-lo és des de finals d’estiu fins a finals de la tardor, però com que és un bolet apte per a la dessecació, en podem menjar tot l’any gràcies al sistema de deshidratació. Una antiga tècnica de conservació per a mantenir inalterades totes les propietats dels aliments.
L’ús d’aliments deshidratats ve de molt lluny, del neolític. Els homes que sortien de caça van idear rudimentàries tècniques per a conservar els aliments. Aquestes tècniques es van anar desenvolupant i avui dia els aliments deshidratats (fruites, carn, peix i també bolets) s’han convertit en una part important de la nostra dieta.
El brou
Els millors fideus de blat dur i la selecció dels bolets més exquisits havien d’anar acompanyats d’un brou deshidratat a base de les millors verdures, ingredients que concedeixen a Nomen a la carta plats de categoria cinc forquilles.
Descubre toda nuestra gama de productos
15 minuts.
250 g. Envasat en cartró 100% reciclable amb certificat FSC de cadena de custòdia provinent de boscos sostenibles.