Fideuà de ceps

NOU

Fideuà de ceps Nomen. El sofisticat perfum del rei dels bolets

A Nomen et proposem una fideuà de ceps per gaudir del sofisticat perfum del rei dels bolets. El toc gurmet a una tradicional recepta mediterrània.

Ara amb els plats preparats de Nomen a la carta en només 15 minuts tindràs una deliciosa fideuà elaborada amb el rei dels bolets: el cep. Una manera fàcil de cuinar plats tradicionals amb un toc gurmet.

La fideuada o fideuà és un dels plats mediterranis més apreciats i laboriosos. Amb Nomen assaborir una exquisida fideuà és ràpid i còmode. Et presentem una fideuà de ceps preparada amb productes de màxima qualitat per a seduir els comensals més exigents.

El cep
Considerat el rei dels bolets, gastronòmicament és un dels fongs comestibles més apreciats pel seu sabor, textura i per l’agradable olor a avellana.

Baix en sodi i ric en potassi i fòsfor, la carn d’aquests exemplars és tendra, immutable i blanca. Més llisa i dura en exemplars joves, passa a tenir una consistència esponjosa en exemplars adults.

L’època ideal per a consumir-lo és des de finals d’estiu fins a finals de la tardor, però com que és un bolet apte per a la dessecació, en podem menjar tot l’any gràcies al sistema de deshidratació. Una antiga tècnica de conservació per a mantenir inalterades totes les propietats dels aliments.

L’ús d’aliments deshidratats ve de molt lluny, del neolític. Els homes que sortien de caça van idear rudimentàries tècniques per a conservar els aliments. Aquestes tècniques es van anar desenvolupant i avui dia els aliments deshidratats (fruites, carn, peix i també bolets) s’han convertit en una part important de la nostra dieta.

El brou
Els millors fideus de blat dur i la selecció dels bolets més exquisits havien d’anar acompanyats d’un brou deshidratat a base de les millors verdures, ingredients que concedeixen a Nomen a la carta plats de categoria cinc forquilles.

tiempo recomendado

El temps de cocció recomanat és de 15 minuts.

Fideuà de ceps
Comparteix-ho!

Ingredients: Fideus (86,9%), brou vegetal deshidratat (sal, midó de blat de moro, extractes de llevat, hortalisses 8% (ceba, pastanaga, col, porro i tomàquet), oli de gira-sol, espècies i aromes, ceba deshidratada, ceps deshidratats, all i julivert deshidratats.

Conté: gluten, soja i api. Traces d'ou i derivats.

Conserveu-ho en un lloc fresc i sec.

Consells de preparació

Sofregiu els fideus durant mig minut en una paella untada amb oli o mantega. A continuació, afegiu-hi mig got de vi blanc i, un cop evaporat, incorporeu-hi aigua calenta (entre 0,8 i 1 litre). Abaixeu el foc i deixeu que l'aigua s'evapori. Un cop passat aquest temps (15 minuts aprox.), apagueu el foc.

Si voleu obtenir una textura encara més cremosa, afegiu-hi una cullerada de mantega o formatge parmesà.

Vegeu-ne més