Fideuà de ceps

Nou

Fideuà de ceps Nomen. El sofisticat perfum del rei dels bolets

A Nomen et proposem una fideuà de ceps per gaudir del sofisticat perfum del rei dels bolets. El toc gurmet a una tradicional recepta mediterrània.

Ara amb els plats preparats de Nomen a la carta en només 15 minuts tindràs una deliciosa fideuà elaborada amb el rei dels bolets: el cep. Una manera fàcil de cuinar plats tradicionals amb un toc gurmet.

La fideuada o fideuà és un dels plats mediterranis més apreciats i laboriosos. Amb Nomen assaborir una exquisida fideuà és ràpid i còmode. Et presentem una fideuà de ceps preparada amb productes de màxima qualitat per a seduir els comensals més exigents.

El cep
Considerat el rei dels bolets, gastronòmicament és un dels fongs comestibles més apreciats pel seu sabor, textura i per l’agradable olor a avellana.

Baix en sodi i ric en potassi i fòsfor, la carn d’aquests exemplars és tendra, immutable i blanca. Més llisa i dura en exemplars joves, passa a tenir una consistència esponjosa en exemplars adults.

L’època ideal per a consumir-lo és des de finals d’estiu fins a finals de la tardor, però com que és un bolet apte per a la dessecació, en podem menjar tot l’any gràcies al sistema de deshidratació. Una antiga tècnica de conservació per a mantenir inalterades totes les propietats dels aliments.

L’ús d’aliments deshidratats ve de molt lluny, del neolític. Els homes que sortien de caça van idear rudimentàries tècniques per a conservar els aliments. Aquestes tècniques es van anar desenvolupant i avui dia els aliments deshidratats (fruites, carn, peix i també bolets) s’han convertit en una part important de la nostra dieta.

El brou
Els millors fideus de blat dur i la selecció dels bolets més exquisits havien d’anar acompanyats d’un brou deshidratat a base de les millors verdures, ingredients que concedeixen a Nomen a la carta plats de categoria cinc forquilles.

This uses the Divi tabs module, so you can style it however you want using Divi's built in design controls!Pretty nifty eh?
And of course you can add images or whatever you want here too.Tabs are nothing new, but tabs that display inside your mega menu are pretty awesome 🙂
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here
tiempo recomendado

15 minuts.

format recomendado

250 g. Envasat en cartró 100% reciclable amb certificat FSC de cadena de custòdia provinent de boscos sostenibles.

Fideuà de ceps
Ingredients: Fideus (86,9%), brou vegetal deshidratat (sal, midó de blat de moro, extractes de llevat, hortalisses 8% (ceba, pastanaga, col, porro i tomàquet), oli de gira-sol, espècies i aromes, ceba deshidratada, ceps deshidratats, all i julivert deshidratats. Conté: gluten, soja i api. Traces d'ou i derivats. Conserveu-ho en un lloc fresc i sec.

Consells de preparació

Sofregiu els fideus durant mig minut en una paella untada amb oli o mantega. A continuació, afegiu-hi mig got de vi blanc i, un cop evaporat, incorporeu-hi aigua calenta (entre 0,8 i 1 litre). Abaixeu el foc i deixeu que l'aigua s'evapori. Un cop passat aquest temps (15 minuts aprox.), apagueu el foc. Si voleu obtenir una textura encara més cremosa, afegiu-hi una cullerada de mantega o formatge parmesà.