Risotto barreja de bolets

Nou

Risotto barreja de bolets Nomen. Del bosc al plat

Amb el risotto barreja de bolets Nomen et porta els millors productes del bosc al plat.
L’exquisit sabor dels bolets seleccionats i la textura melosa de l’arròs proporcionen una inconfusible aroma a aquesta deliciosa recepta.

Ara amb els plats preparats de Nomen a la carta podràs gaudir d’un excepcional risotto de bolets en només 15 minuts.

El risotto, un plat tradicional de la gastronomia italiana a base d’arròs, combina a la perfecció amb la nostra acurada selecció de bolets.

A Nomen et presentem un risotto de bolets preparat amb productes de màxima qualitat per a seduir els paladars més gurmets.

L’arròs
Com no podia ser d’una altra manera, Nomen, especialista en arròs, ha seleccionat el millor arròs extra per a Nomen a la carta. Un arròs rodó, perlat, mediterrani, d’alta qualitat, que absorbeix el sabor i queda al punt ideal per a aquests plats.

Els bolets
Rossinyol, trompeta groga, trompeta negra, cep i moixernó són altres protagonistes destacats d’aquesta proposta gastronòmica. Com que són bolets aptes per a la dessecació, en podem menjar tot l’any gràcies al sistema de deshidratació. Una antiga tècnica de conservació per a mantenir inalterades totes les propietats dels aliments.

L’ús d’aliments deshidratats ve de molt lluny, del neolític. Els homes que sortien de caça van idear rudimentàries tècniques per a conservar els aliments. Aquestes tècniques es van anar desenvolupant i avui dia els aliments deshidratats (fruites, carn, peix i també bolets) s’han convertit en una part important de la nostra dieta.

El brou
El millor arròs i la selecció dels bolets més exquisits havien d’anar acompanyats d’un brou deshidratat a base de les millors verdures, ingredients que concedeixen a Nomen a la carta plats de categoria cinc forquilles.

This uses the Divi tabs module, so you can style it however you want using Divi's built in design controls!Pretty nifty eh?
And of course you can add images or whatever you want here too.Tabs are nothing new, but tabs that display inside your mega menu are pretty awesome 🙂
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here
tiempo recomendado

15 minuts.

format recomendado

250 g. Envasat en cartró 100% reciclable amb certificat FSC de cadena de custòdia provinent de boscos sostenibles.

Risotto barreja de bolets
Ingredients: Arròs (86,8%), brou vegetal deshidratat (sal, midó de blat de moro, extractes de llevat, hortalisses 8% (ceba, pastanaga, col, porro i tomàquet), oli de gira-sol, espècies i aromes, ceba deshidratada, barreja de bolets deshidratats (Agaricus bisporus, trompeta negra i Boletus edulis), all i julivert deshidratats. Conté: gluten, soja i api. Conserveu-ho en un lloc fresc i sec.

Consells de preparació

Sofregiu l'arròs durant mig minut en una paella untada amb oli o mantega. A continuació, afegiu-hi mig got de vi blanc i, un cop evaporat, incorporeu-hi aigua calenta (entre 0,8 i 1 litre). Abaixeu el foc i deixeu que l'aigua s'evapori. Un cop passat aquest temps (15 minuts aprox.), apagueu el foc. Si voleu obtenir una textura encara més cremosa, afegiu-hi una cullerada de mantega o formatge parmesà.