Risotto de ceps

NOU

Risotto de ceps Nomen. L’essència italiana a la teva taula

A Nomen t’oferim un exquisit risotto de ceps combinació del millor arròs i una especial selecció de ceps. Una recepta fàcil i ràpida perquè puguis gaudir de l’essència italiana a la teva taula.

Ara amb els plats preparats de Nomen a la carta podràs gaudir d’un deliciós risotto de ceps en només 15 minuts.

El risotto és un plat originari de la gastronomia italiana a base d’arròs, que combina a la perfecció amb un dels bolets més coneguts i preuats: el cep.

Oblida’t de passar-te hores a la cuina, a Nomen et presentem un risotto de ceps preparat amb productes de màxima qualitat per a sorprendre els comensals més sibarites.

L’arròs
Com no podia ser d’una altra manera, Nomen, especialista en arròs, ha seleccionat el millor arròs extra per a Nomen a la carta. Un arròs rodó, perlat, mediterrani, d’alta qualitat, que absorbeix el sabor i queda al punt ideal per a aquests plats.

El cep
Considerat el rei dels bolets, gastronòmicament és un dels fongs comestibles més apreciats pel seu sabor, textura i per l’agradable olor a avellana.

Baix en sodi i ric en potassi i fòsfor, la carn d’aquests exemplars és tendra, immutable i blanca. Més llisa i dura en exemplars joves, passa a tenir una consistència esponjosa en exemplars adults.

L’època ideal per a consumir-lo és des de finals d’estiu fins a finals de la tardor, però com que és un bolet apte per a la dessecació, en podem menjar tot l’any gràcies al sistema de deshidratació. Una antiga tècnica de conservació per a mantenir inalterades totes les propietats dels aliments.

L’ús d’aliments deshidratats ve de molt lluny, del neolític. Els homes que sortien de caça van idear rudimentàries tècniques per a conservar els aliments. Aquestes tècniques es van anar desenvolupant i avui dia els aliments deshidratats (fruites, carn, peix i també bolets) s’han convertit en una part important de la nostra dieta.

El brou
El millor arròs i la selecció dels bolets més exquisits havien d’anar acompanyats d’un brou deshidratat a base de les millors verdures, ingredients que concedeixen a Nomen a la carta plats de categoria cinc forquilles.

tiempo recomendado

El temps de cocció recomanat és de 15 minuts.

Risotto de ceps
Comparteix-ho!

Ingredients: Arròs (86,8%), brou vegetal deshidratat (sal, midó de blat de moro, maltodextrina, potenciador de sabor glutamat monosòdic, ceba, all, porro, col, api, patata, aromes, oli d'oliva, espècies, oli de gira-sol), ceba deshidratada, ceps deshidratats, all deshidratat i julivert deshidratat.

Conté: gluten, soja i api.

Conserveu-ho en un lloc fresc i sec.

Consells de preparació

Sofregiu l'arròs durant mig minut en una paella untada amb oli o mantega. A continuació, afegiu-hi mig got de vi blanc i, un cop evaporat, incorporeu-hi aigua calenta (entre 0,8 i 1 litre). Abaixeu el foc i deixeu que l'aigua s'evapori. Un cop passat aquest temps (15 minuts aprox.), apagueu el foc.

Si voleu obtenir una textura encara més cremosa, afegiu-hi una cullerada de mantega o formatge parmesà.

Vegeu-ne més