Risotto trompeta de la mort

NOU

Risotto trompeta de la mort Nomen. Alta cuina mediterrània a casa
Ara amb els plats preparats de Nomen a la carta pots gaudir d’un deliciós risotto trompeta de la mort de forma fàcil i ràpida. En només 15 minuts tindràs un excepcional risotto llest per a degustar.

Originari de la gastronomia italiana i actualment una de les receptes mediterrànies més apreciades, el secret d’aquest plat a base d’arròs és que quedi cremós però no caldós.

Oblida’t de passar-te hores cuinant tots els ingredients necessaris per a un bon risotto, Nomen et presenta un risotto trompeta de la mort preparat amb productes de màxima qualitat per a sorprendre els comensals més gurmets.

L’arròs
Com no podia ser d’una altra manera, Nomen, especialista en arròs, ha seleccionat el millor arròs extra per a Nomen a la carta. Un arròs rodó, perlat, mediterrani, d’alta qualitat, que absorbeix el sabor i queda al punt ideal per a aquests plats.

La trompeta de la mort
Aquest característic bolet en forma d’embut buit per la part central i de color molt fosc (entre gris cendra i negre blau) és ric en vitamines del grup B i en minerals com coure i zinc, molt beneficiós per al sistema immunitari.

A la cuina se sol emprar en l’elaboració de salses, remenats, pastes, arrossos, guisats, carns o peixos.

L’època ideal per a consumir-lo és entre setembre i desembre, però com que és un bolet apte per a la dessecació, en podem menjar tot l’any gràcies al sistema de deshidratació. Una antiga tècnica de conservació per a mantenir inalterades totes les propietats dels aliments.

L’ús d’aliments deshidratats ve de molt lluny, del neolític. Els homes que sortien de caça van idear rudimentàries tècniques per a conservar els aliments. Aquestes tècniques es van anar desenvolupant i avui dia els aliments deshidratats (fruites, carn, peix i també bolets) s’han convertit en una part important de la nostra dieta.

El brou
El millor arròs i la selecció dels bolets més exquisits havien d’anar acompanyats d’un brou deshidratat a base de les millors verdures, ingredients que concedeixen a Nomen a la carta plats de categoria cinc forquilles.

tiempo recomendado

El temps de cocció recomanat és de 15 minuts.

Risotto trompeta de la mort
Comparteix-ho!

Ingredients: Arròs (86,8%), brou vegetal deshidratat (sal, midó de blat de moro, extractes de llevat, hortalisses 8% (ceba, pastanaga, col, porro i tomàquet), oli de gira-sol, espècies i aromes, ceba deshidratada, trompeta negra deshidratada, all i julivert deshidratats.

Conté: gluten, soja i api.

Conserveu-ho en un lloc fresc i sec.

Consells de preparació

Sofregiu l'arròs durant mig minut en una paella untada amb oli o mantega. A continuació, afegiu-hi mig got de vi blanc i, un cop evaporat, incorporeu-hi aigua calenta (entre 0,8 i 1 litre). Abaixeu el foc i deixeu que l'aigua s'evapori. Un cop passat aquest temps (15 minuts aprox.), apagueu el foc.

Si voleu obtenir una textura encara més cremosa, afegiu-hi una cullerada de mantega o formatge parmesà.

Vegeu-ne més