Risotto trompeta de la mort

Nou

Risotto trompeta de la mort Nomen. Alta cuina mediterrània a casa
Ara amb els plats preparats de Nomen a la carta pots gaudir d’un deliciós risotto trompeta de la mort de forma fàcil i ràpida. En només 15 minuts tindràs un excepcional risotto llest per a degustar.

Originari de la gastronomia italiana i actualment una de les receptes mediterrànies més apreciades, el secret d’aquest plat a base d’arròs és que quedi cremós però no caldós.

Oblida’t de passar-te hores cuinant tots els ingredients necessaris per a un bon risotto, Nomen et presenta un risotto trompeta de la mort preparat amb productes de màxima qualitat per a sorprendre els comensals més gurmets.

L’arròs
Com no podia ser d’una altra manera, Nomen, especialista en arròs, ha seleccionat el millor arròs extra per a Nomen a la carta. Un arròs rodó, perlat, mediterrani, d’alta qualitat, que absorbeix el sabor i queda al punt ideal per a aquests plats.

La trompeta de la mort
Aquest característic bolet en forma d’embut buit per la part central i de color molt fosc (entre gris cendra i negre blau) és ric en vitamines del grup B i en minerals com coure i zinc, molt beneficiós per al sistema immunitari.

A la cuina se sol emprar en l’elaboració de salses, remenats, pastes, arrossos, guisats, carns o peixos.

L’època ideal per a consumir-lo és entre setembre i desembre, però com que és un bolet apte per a la dessecació, en podem menjar tot l’any gràcies al sistema de deshidratació. Una antiga tècnica de conservació per a mantenir inalterades totes les propietats dels aliments.

L’ús d’aliments deshidratats ve de molt lluny, del neolític. Els homes que sortien de caça van idear rudimentàries tècniques per a conservar els aliments. Aquestes tècniques es van anar desenvolupant i avui dia els aliments deshidratats (fruites, carn, peix i també bolets) s’han convertit en una part important de la nostra dieta.

El brou
El millor arròs i la selecció dels bolets més exquisits havien d’anar acompanyats d’un brou deshidratat a base de les millors verdures, ingredients que concedeixen a Nomen a la carta plats de categoria cinc forquilles.

This uses the Divi tabs module, so you can style it however you want using Divi's built in design controls!Pretty nifty eh?
And of course you can add images or whatever you want here too.Tabs are nothing new, but tabs that display inside your mega menu are pretty awesome 🙂
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here
tiempo recomendado

15 minuts.

format recomendado

250 g. Envasat en cartró 100% reciclable amb certificat FSC de cadena de custòdia provinent de boscos sostenibles.

Risotto trompeta de la mort
Ingredients: Arròs (86,8%), brou vegetal deshidratat (sal, midó de blat de moro, extractes de llevat, hortalisses 8% (ceba, pastanaga, col, porro i tomàquet), oli de gira-sol, espècies i aromes, ceba deshidratada, trompeta negra deshidratada, all i julivert deshidratats. Conté: gluten, soja i api. Conserveu-ho en un lloc fresc i sec.

Consells de preparació

Sofregiu l'arròs durant mig minut en una paella untada amb oli o mantega. A continuació, afegiu-hi mig got de vi blanc i, un cop evaporat, incorporeu-hi aigua calenta (entre 0,8 i 1 litre). Abaixeu el foc i deixeu que l'aigua s'evapori. Un cop passat aquest temps (15 minuts aprox.), apagueu el foc. Si voleu obtenir una textura encara més cremosa, afegiu-hi una cullerada de mantega o formatge parmesà.