Sèmola de verdures

Nou

Sèmola de verdures Nomen, una sopa nutritiva llesta en 10 minuts
La sèmola de verdures Nomen és un plat nutritiu, sa i natural. Ara amb els plats preparats de Nomen a la carta podràs gaudir d’una sopa vegetal per a tota la família en només 10 minuts.

Nomen t’ofereix una perfecta i equilibrada mescla de proteïnes, carbohidrats i vitamines de baix contingut en greix i alt contingut en fibra perquè puguis menjar de forma sana cada dia. Una manera fàcil i divertida de menjar verdures per a petits i grans.

La sèmola de verdures Nomen s’elabora principalment amb sèmola d’arròs, sèmola de blat i verdures i hortalisses deshidratades. Es presenta en un envàs que conté 250 g de sèmola de verdures per a 2-3 racions.

Una forma fàcil i divertida de menjar verdures!

This uses the Divi tabs module, so you can style it however you want using Divi's built in design controls!Pretty nifty eh?
And of course you can add images or whatever you want here too.Tabs are nothing new, but tabs that display inside your mega menu are pretty awesome 🙂
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here
tiempo recomendado

10 minuts.

format recomendado

250 g. Envasat en cartró 100% reciclable amb certificat FSC de cadena de custòdia provinent de boscos sostenibles.

Sèmola de verdures
Ingredients: Sèmola d'arròs, sèmola de blat, verdures deshidratades (2,23%) (pastanaga, ceba, xirivia, porro, col blanca i fulles d'api), oli vegetal, brou de carn, sal, potenciador de sabor: glutamat monosòdic, extractes de proteïna de llevat i soja, greix vegetal hidrogenat, midó de blat de moro, extracte de carn (0,06%), hortalisses deshidratades (0,11%) (api, tomàquet, ceba, porro, pastanaga i col) i antioxidants: (E-304 i E-307), sal, potenciador de sabor: glutamat monosòdic, pebrot en pols, tomàquet en pols, api deshidratat i colorants (E-102, E-151, E-142 i E-110). Conté: gluten, fruits secs de closca, mostassa, soja, cacauets, api i sèsam. Conserveu-ho en un lloc fresc i sec.

Consells de preparació

Escalfeu un quart de litre d'aigua fins que bulli, afegiu-hi dues cullerades soperes (20-25 g aproximadament) de sèmola de verdures, deixeu-ho bullir 10 minuts a foc lent i remeneu-ho de tant en tant.