Arròs negre amb sèpia, tomàquet sec, sorpresa de botifarra de perol i allioli de pera

Marina Roman Martinez
(Martorell) Barcelona

20 min a 1h
Primer plat
De 3 a 4 persones
Dificultat mitjana

Ingredients

400 gr Arròs Extra Nomen
1 sèpia
Tinta de calamar
1 ceba
All al gust
Tomàquet sec hidratat
Butifarra
Vi blanc
Fumet (doble que d’arròs aprox)
Oli / sal
1 ou
1 pera

El·laboració

Tallem en brunoise la ceba, l’all i el tomàquet i tallem el xoco en trossos petits. Ofeguem la ceba i l’all.
Un cop fet això, afegim el tomàquet sec, l’arròs i el marquem.
Saltegem la sèpia a part i l’hi afegim l’arròs així com una mica de vi i el fumet calent amb una mica de tinta de calamar ja dissolta.
Posem a punt de sal i cuinem aproximadament durant uns 20 minuts.

Fem la botifarra a trossos petits. La botifarra ha de quedar amagada a l’emplatat perquè sigui sorpresa.

Per a l’allioli, agafem un ou, un gra d’all, unes gotetes de llimona i sal.
Afegim l’oli a poc a poc perquè vagi emulsionant i quan estigui gairebé fet afegim la pera cuita prèviament feta ja puré.

This uses the Divi tabs module, so you can style it however you want using Divi's built in design controls!Pretty nifty eh?
And of course you can add images or whatever you want here too.Tabs are nothing new, but tabs that display inside your mega menu are pretty awesome 🙂
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here