ARRÒS NEGRE

Arròs negre Nomen. Un plaer per al paladar.
Gaudeix de plats típics sense passar-te hores a la cuina.

L’arròs negre és una de les receptes mediterrànies més apreciades i elaborades. Ara amb els plats preparats Nomen cuinar-ne un és més ràpid, fàcil i còmode. En només 15 minuts tindràs un autèntic arròs negre llest per a menjar.

Nomen et prepara els ingredients necessaris per a un gustós arròs negre sense conservants: un deliciós brou de peix, marisc i verdures, tinta de calamar i l’arròs per a afegir-hi.

Es presenta en un envàs que conté una llauna de brou de 600 g, una bossa d’arròs extra de 280 g per a 3-4 racions i una bosseta de tinta.

Què esperes per a tastar-lo?

tiempo recomendado

El temps de cocció recomanat és de 15 minuts més 5 minuts de repòs.

ARRÒS NEGRE
Comparteix-ho!

Consells de preparació

1. Aboca el contingut de la llauna de brou en una paellera o cassola de fang (d'uns 30 cm de diàmetre). Omple d'aigua la llauna buida i afegeix-la al brou.

2. Quan comenci a bullir, afegeix-hi l'arròs procurant que quedi barrejat i repartit. Deixa-ho bullir a foc intens durant 2 minuts. Redueix la intensitat a foc suau i continua la cocció fins que absorbeixi tot el brou (aproximadament 13 minuts més).

3. Retira-ho del foc i deixa-ho reposar 5 minuts abans de servir-ho. Aquest producte ja conté sal. No obstant això, durant l'ebullició pots rectificar-ho al gust.

Suggeriment

Comença a preparar l'arròs negre seguint les instruccions. Quan l'aigua comenci a bullir, afegeix-hi uns calamarsets petits sencers. A continuació afegeix-hi l'arròs i deixa-ho coure el temps indicat. Si vols, pots posar l'arròs negre uns instants al forn abans de servir-lo.

Vegeu-ne més