FIDEUADA

Fideuada Nomen. Cuina mediterrània a casa.
Amb els plats preparats Nomen podràs gaudir d’una excel·lent fideuada sense passar-te hores a la cuina.

La fideuada és una de les receptes mediterrànies més apreciades i laborioses. Ara amb els plats preparats Nomen cuinar una fideuada és més ràpid, fàcil i còmode. En només 11 minuts tindràs una autèntica fideuada llesta per a menjar.

Nomen et prepara els ingredients necessaris per a una excepcional fideuada estil rossejat sense conservants: un deliciós brou de peix i marisc i els fideus per afegir-hi.

This uses the Divi tabs module, so you can style it however you want using Divi's built in design controls!Pretty nifty eh?
And of course you can add images or whatever you want here too.Tabs are nothing new, but tabs that display inside your mega menu are pretty awesome 🙂
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here
tiempo recomendado

11 minuts.

format recomendado

840 g. Envasat en cartró 100% reciclable amb certificat FSC de cadena de custòdia provinent de boscos sostenibles.

FIDEUADA

Consells de preparació

1. Posa en un recipient baix i ample (d'uns 30 cm de diàmetre) 3 cullerades soperes d'oli. Escalfa-ho a foc mitjà. Afegeix-hi els fideus i remena'ls constantment fins que es torrin sense cremar-se. 2. Aboca-hi amb precaució el contingut de la llauna de brou. Afegeix mitja llauna d'aigua calenta al recipient. Deixa-ho coure fins que absorbeixi el brou (aproximadament 11 minuts). 3. Retira-ho del foc i deixa-ho reposar 2 minuts abans de servir-ho. Si vols, pots posar la fideuada uns instants al forn perquè es gratini. Aquest producte ja conté sal. No obstant això, durant l'ebullició pots rectificar-ho al gust.

Suggeriment

Comença a preparar la fideuada seguint les instruccions. Quan l'aigua comenci a bullir, afegeix-hi musclos, gambes, rap trossejat i escamarlans, i deixa-ho coure el temps indicat. Si vols, pots posar la fideuada uns instants al forn i servir-la adornada amb llimones. També pots acompanyar-la amb una mica d'allioli. Fàcil de preparar!