ARRÒS NEGRE

Arròs negre Nomen. Un plaer per al paladar.
Gaudeix de plats típics sense passar-te hores a la cuina.

L’arròs negre és una de les receptes mediterrànies més apreciades i elaborades. Ara amb els plats preparats Nomen cuinar-ne un és més ràpid, fàcil i còmode. En només 15 minuts tindràs aquest espectacular plat llest per a menjar.

Nomen et prepara els ingredients necessaris per a un gustós arròs negre sense conservants: un deliciós brou de peix, marisc i verdures, tinta de calamar i l’arròs per a afegir-hi.

Es presenta en un envàs que conté una llauna de brou de 600 g, una bossa d’arròs extra de 280 g per a 3-4 racions i una bosseta de tinta.

Què esperes per a tastar-lo?

This uses the Divi tabs module, so you can style it however you want using Divi's built in design controls!Pretty nifty eh?
And of course you can add images or whatever you want here too.Tabs are nothing new, but tabs that display inside your mega menu are pretty awesome 🙂
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here
tiempo recomendado

15 minuts més 5 minuts de repòs.

format recomendado

880 g. Envasat en cartró 100% reciclable amb certificat FSC de cadena de custòdia provinent de boscos sostenibles.

ARRÒS NEGRE

Consells de preparació

1. Aboca el contingut de la llauna de brou en una paellera o cassola de fang (d'uns 30 cm de diàmetre). Omple d'aigua la llauna buida i afegeix-la al brou. 2. Quan comenci a bullir, afegeix-hi l'arròs procurant que quedi barrejat i repartit. Deixa-ho bullir a foc intens durant 2 minuts. Redueix la intensitat a foc suau i continua la cocció fins que absorbeixi tot el brou (aproximadament 13 minuts més). 3. Retira-ho del foc i deixa-ho reposar 5 minuts abans de servir-ho. Aquest producte ja conté sal. No obstant això, durant l'ebullició pots rectificar-ho al gust.

Suggeriment

Comença a preparar l'arròs negre seguint les instruccions. Quan l'aigua comenci a bullir, afegeix-hi uns calamarsets petits sencers. A continuació afegeix-hi l'arròs i deixa-ho coure el temps indicat. Si vols, pots posar l'arròs negre uns instants al forn abans de servir-lo.