ARRÒS BOMBA IDEAL CALDOSOS

Arròs bomba ideal caldosos Nomen, la selecció gurmet per a arrossos caldosos

Nomen presenta la seva selecció d‘arròs bomba ideal caldosos. Un arròs amb una gran capacitat d’absorció dels sabors que aconsegueix uns plats caldosos exquisits en sabor i excel·lents en presentació.

Ara ja no t’hauràs de preocupar perquè les teves receptes d’arròs caldós es passin o s’enganxin, amb Nomen sempre quedaran al punt just.

Nomen ha aconseguit una elaboració especial i única per a l’arròs bomba, amb un comportament excepcional a la cuina que el fa ideal per a tot tipus d’arrossos caldosos.

L’arròs bomba Nomen és un arròs molt ric en amilosa (conté un 23% d’amilosa i un 77% d’amilopectina), té una gran capacitat d’absorció del brou mantenint-ne íntegra la textura i és més resistent a l’excés de cocció i al repòs.

Prepara un suculent arròs caldós de mar o de muntanya amb l’arròs bomba ideal caldosos Nomen!

This uses the Divi tabs module, so you can style it however you want using Divi's built in design controls!Pretty nifty eh?
And of course you can add images or whatever you want here too.Tabs are nothing new, but tabs that display inside your mega menu are pretty awesome 🙂
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here
tiempo recomendado

12-14 minuts.

format recomendado

1 kg. Envasat en paper 100% reciclable amb certificat FSC de cadena de custòdia provinent de boscos sostenibles.

Suggeriments Nomen

Arròs caldós amb farigola i castanyes

Arròs caldós amb farigola i castanyes

Ofeguem les escalunyes en oli d'oliva. Afegim el vi ...

ARRÒS BOMBA IDEAL CALDOSOS

La varietat arròs bomba

Una de les qualitats culinàries més destacades de l'arròs bomba és que absorbeix fins al doble de líquid que altres tipus d'arròs mantenint-ne íntegra la textura. Té la peculiaritat de bombar (d'aquí el seu nom) durant la cocció, cosa que significa que duplica el volum però que no s'obre ni es trenca un cop superat el temps de cocció. A Nomen dediquem els millors arrossars al cultiu d'una de les nostres varietats més apreciades: l'arròs bomba. Per a produir-lo seguim utilitzant mètodes tradicionals que es remunten a 1860. Fruit d'aquesta tradició arrossera, avui podem oferir aquest excel·lent arròs de producció limitada.

Consells de preparació

Posa al foc quatre parts de brou o d'aigua i, quan comenci a bullir, incorpora-hi una part d'arròs bomba ideal caldosos de Nomen. Deixa-ho coure durant 12-14 minuts per a obtenir un arròs caldós al punt just de cocció. L'arròs bomba ideal caldosos Nomen és sempre de la mateixa varietat, fet que garanteix que, amb el mateix temps de cocció i proporció d'aigua, s'obté sempre el millor resultat.