Magret d’ànec

Pilar Ruiz Rodriguez Rubio
(Cádiz)

Més de 1h
Segon plat
D'1 a 2 persones
Dificultat alta

Ingredients

2 magret d’ànec
100 gr de bolets picats
2 gots d'arròs Nomen
1 got de vi negre
1/4 de brou d'au
1/2 got de vi negre
5 grans d'all
1 ceba
2 pastanagues
2 fulles de llorer
Grans de pebre negre
Comí en pols
1/2 pebrot verd
1/2 pebrot vermell
4 tomàquets picats

El·laboració

Trossegem els magrets d’ànec, salpebrem. A la cassola sofregim els alls, afegim l’ànec, remenem i afegim el vi. Quan s’evapori el vi, cobrim amb brou i afegim la pastanaga trossejada. Cuinem 30 min.

Fem el sofregit a la paella amb oli i afegim la ceba i 1 all picat, els pebrots talladets, llorer, farigola i pebre negre en gra. Remenem i cuinem.

Afegim els bolets, els tomàquets, pebre vermell, safrà i remenem.

Traiem l’ànec i els cigrons del brou i afegim al sofregit, barregem, afegim l’arròs, cuinem. Afegim brou, cuinem 10 min. més.

Els últims 10 min. cuinem al forn.

This uses the Divi tabs module, so you can style it however you want using Divi's built in design controls!Pretty nifty eh?
And of course you can add images or whatever you want here too.Tabs are nothing new, but tabs that display inside your mega menu are pretty awesome 🙂
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here