Alvocat farcit d’arròs i gambes

Jaume Sala Sanz
(Girona)

De 20 min a 1h
Primer plat
De 3 a 4 persones
Dificultat baixa

Ingredients

200 g d’arròs Nomsal
10 gambes cuites
2 alvocats
1 tomàquet
1 pot petit de blat de moro dolç cuit
Enciam
Salsa rosa
1 rodanxa de llimona i una altra de taronja per decorar

El·laboració

Posa a escalfar una cassola amb abundant aigua i afegeix la sal. Introdueix l’arròs i deixa que es cogui durant 20 minuts.
Trosseja el tomàquet, el blat de moro i les gambes cuites i posa-ho tot en un bol.

Pela l’alvocat, trosseja’l i incorpora’l al bol. Assaona tot el conjunt i reserva les closques de l’alvocat per a la presentació.
Afegeix l’arròs cuit a la barreja anterior. Omple les closques d’alvocat amb la barreja. Acompanya amb una mica de salsa rosa i decora amb un llit de enciam tallat a trossos, dues gambes senceres sobre dels alvocats, una rodanxa de llimona i una altra de taronja.

This uses the Divi tabs module, so you can style it however you want using Divi's built in design controls!Pretty nifty eh?
And of course you can add images or whatever you want here too.Tabs are nothing new, but tabs that display inside your mega menu are pretty awesome 🙂
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here