Arròs amb carxofes i calamars

Pilar Ruiz Rodriguez Rubio
(Cádiz)

De 20 min a 1h
Segon plat
De 3 a 4 persones
Dificultat mitjana

Ingredients

300 grs. d’arròs extra NOMEN
2 calamars a rodanxes
4 carxofes a quarts
Oli d’oliva verge extra
1 porro
2 alls
1 pebrot vermell
1 pebrot verd
2 tomàquets madurs
Safrà en brins
Pebre vermell dolç
1 nyora
1 copeta de vi de la terra
750 ml de brou de peix
Sal

El·laboració

Piquem la verdura a dauets. En una paella afegim 1/2 got d’oli i daurem les carxofes, i a continuació hi afegim els calamars, apartem i reservem.
En aquesta mateixa paella i en aquest oli restant, fregim la verdureta, pebre vermell, el safrà i la nyora, i cuinem a foc lent. Afegim els calamars i carxofes, remenem i llavors afegim el vi, cuinant fins que s’evapori. Afegim l’arròs.

Després d’uns minuts, afegim el brou. Cuinem a foc fort 10 min. i després la cuinem al forn preescalfat durant 10 minuts més a 180º.
Retirem del forn, apartem i servim.

This uses the Divi tabs module, so you can style it however you want using Divi's built in design controls!Pretty nifty eh?
And of course you can add images or whatever you want here too.Tabs are nothing new, but tabs that display inside your mega menu are pretty awesome 🙂
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here