Teresa Pastó Sentís
(Deltebre) Tarragona
Tallem totes les verdures en trosets petits, les carxofes, les trossejarem fines i les patates, a daus petits. Ho rentem tot i reservem, tallarem el tomaquet, els alls, els calçots, la ceba i el julivert, tot molt ben picat.
Posem en una cassola l’oli a escalfar, incorporem tot el que anteriorment hem picat i remenem de tant en tant. Quan tingui un coloret, afegirem les verdures que tenim reservades juntament amb les patates, carxofes i fabes tot remenant fins que marxi el suc.
Afegirem el pebrot roig en pols, safrà i sal; incorporem el brou bullint, deixem que es coguin les verdures tapat i a foc lent.Quan estiguin gairebé cuites, afegirem l’arròs i rectificarem de sal. Deixarem coure uns 15 minuts. Quan quedi poc per absorbir el brou, apaguem el foc i deixem reposar 5 minuts abans de servir.
Descubre toda nuestra gama de productos