Arròs caldós amb carxofes

Pili Parreño
(Girona)

Arròs caldós amb carxofes
Fins 20 min
Primer plat
De 3 a 4 persones
Dificultat baixa

INGREDIENTS

200 g d’arròs Nomen
2 carxofes
1 pebrot vermell
2 alls
3 tomàquets ratllats
1/2 pollastre trossejat
1 l de brou de verdures o d’aigua
2 cullerades d’oli d’oliva
Sal
Colorant alimentari

EL·LABORACIÓ

Daurem el pollastre. Reservem. Rentem les verdures i les piquem (menys les carxofes).
Sofregim totes les verdures fins que estiguin toves. Assaonem.

Afegim l’arròs i l’ofeguem una mica mentre ho remenem. A continuació afegim el pollastre.
Incorporem el brou, prèviament escalfat i les carxofes trossejades. Afegim una mica de colorant alimentari (opcional). Cuinem a foc mitjà durant 15-20 minuts.
Deixem reposar uns minuts abans de servir.

Comparteix-ho!