Casserola de gambes i escopinyes

Carmen H. Vazquez
(A Coruña)

De 20 min a 1h
Primer plat
De 3 a 4 persones
Dificultat baixa

Ingredients

450 grs arròs Nomen
8 gambes
8 musclos
300 grs d'escopinyes
300 grs de calamar net i tallat a rodanxes i tentacles picats
Un cap de rap mitjà
2 ous bullits
150 grs ceba picada
150 grs de pebrot verd i roig
Un tomàquet
2 alls
Salsa de tomàquet fregida
2,5 l d'aigua
3 pastilles de brou de verdura
Sal

El·laboració

Coem peix i marisc amb pastilles i sal, retirem del brou segons es vagin
fent: primer gambes, escopinyes i musclos, després calamar i deixem el rap uns 30 mts.
Esmicolem el calamar comprovant que estigui fet i ho reservem.

Sofregim la ceba amb el bitxo, el pebrot verd i vermell, el tomàquet i els alls, afegim
la salsa de tomàquet, rentem l’arròs i ho afegim al sofregit. El saltegem i deixem reposar 3 minuts.

Afegim el brou de la cocció, comprovem en 25 minuts la textura de l’arròs, si queda espès afegim aigua.
Col·loquem en una cassola els mariscs i peixos al fons, aboquem l’arròs caldós, piquem els ous i adornem al gust.

This uses the Divi tabs module, so you can style it however you want using Divi's built in design controls!Pretty nifty eh?
And of course you can add images or whatever you want here too.Tabs are nothing new, but tabs that display inside your mega menu are pretty awesome 🙂
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here
More awesome stuff goes here